Szorongás/lehangoltság esetén segít a környezetváltozás?
Figyelt kérdés
Kb 3 hétről lenne szó. Már egyedül lakom, mostanában megint eléggé magam alatt voltam, a szorongásom is erősödött, arra gondoltam, ha majd jön anyukám, vele “haza” mehetnék és akkor ott lennék egy olyan 3 hétig, így kevésbé lennék magányos, más helyen lennék, többet mozdulnék ki. Szerintetek? Csak kicsit megrémiszt a spontaneitásom, mert soha nem hoztam még ilyen hirtelen döntést.2022. márc. 8. 22:11
11/12 anonim válasza:
Szerintem azzal kellene kezdened, hogy mindennap elmész a boltba, pékségbe, stb, hol emberek vannak. Öltözz fel fel csinosan, sminkeld ki magad( feltételezem, hogy nő vagy, nem tudom, hogy miért.) Mosolyogj az emberekre, és egy-két kedves szót próbálj velük beszélni. Eleinte nehéz lesz, de sokat segít.
Kereshetnél valami csoportot, bármit, akár valami sportot, még ha útálod is. Csoportban látnád, hogy másnak is felmegy a pulzusa. Minél többször próbálod ki, és tapasztalod, hogy túléled, annál kevésbé fog megrémíszteni.
Amúgy hány éves vagy?
12/12 anonim válasza:
Kedves kérdező, ha van kedved anyukádnál lakni, akkor mindenképpen segíthet. Te érzed, hogy mit vált ki belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!