Időnkent nem kapok levegőt?
Figyelt kérdés
Elofordul, hogy úgy érzem nem tudok elég mély levegőt venni. Ilyenkor altalaban asitas segít, hogy elég levegőhöz jussak. Ez nem feltűnő, csak nekem zavaró. De ez általában stresszesebb időszakokban van, de nem érzem magam olyankor konkrétan idegenek, viszont ha tényleg ideges is vagyok akkor már kapkodom a levegőt és alig tudok beszélni, de nem pánikroham. Van, hogy félévente egyszer jelentkezik, van amikor gyakrabban, most pl 1-2 havonta mindig van ilyen és pár napig is eltart. Ilyenkor az oxigén szaturaciom jó, a laborom rendben van, a mellkas rontgenem is. Lehet ez szimpla stressz akkor is ha nem érzem konkrétan, hogy nagyon ideges lennék?
22/L
2022. márc. 3. 18:26
1/3 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy fáradtsághoz is tudom tarsitani, ha éjszaka kevesebbet alszok és egész nap talpon vagyok akkor estére elő szokott jönni.
2022. márc. 3. 18:27
2/3 A kérdező kommentje:
Már olyanokra gondolok, hogy legzoszervi daganat vagy szivbetegseg. Voltam már vele dokinál akkor a negatív alapvizsgalatok után azt mondták, hogy stressz és nem szükséges komolyabb vizsgálatokat elvegezni, akkor el is felejtettem ezt az egészet mert sokáig nem jelentkezett, de mostanában megint
2022. márc. 3. 18:33
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!