Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt a problémát hogy lehet...

Ezt a problémát hogy lehet legyőzni?

Figyelt kérdés
4 éve eltört a lábam focizás közben, drótokat tettek bele 1 évre(2 műtét) és azóta rettegek a sportoktól. Testnevelés órán ha kötelező játék van minden bajom van, ver a víz magas a pulzusom szédölgök de amint leülök és mély levegőket veszek elmúlik. Biztos vagyok benne hogy pszichés probléma, de amikor közelít felém a labda képtelen vagyok vele bármit csinálni, ezért ki is vagyok röhögve, folyamatosan bántanak hogy mekkora b@lf@sz vagyok de hiába erőlködök egyszerűen nem megy. Régen különben egész jó sportoló voltam viszonylag nagy tűrőképességgel. Bármilyen sportot játszunk eszembe jut ami történt mert mindenki agresszívan játszik pedig sokszor kértem őket hogy ne. Tudom valahogy fejleszteni magamat ilyen téren? Nagyon kellemetlen ez az egész, főleg hogy végzős vagyok és emellett ugy evan tanulni való rendesen.

2022. márc. 2. 16:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Fú, te szegény, szerencsétlen, részvétem, komolyan. Szerintem pszichológushoz kéne fordulnod sürgősen, mert ez komoly probléma. Írhatom, hogy ne törődj az alázókkal, de tudom, hogy könnyebb ezt mondani vagy írni, mint tényleg elereszteni a fülünk mellett, én is voltam gimis, nem is felejtem az ottani kemény életet... Iskolapszichológus sürgősen és jobbulást!
2022. ápr. 24. 02:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!