Hogyan tudnám legyőzni ezt a problémát? Kell hozzá orvos?
Figyelt kérdés
Egy ideje azt vettem èszre magamon hogy nem tudok mások előtt hangosan olvasni.Amikor kell másodpercek alatt az egekbe ugrik a pulzusom,remeg a hangom ès alig kapok levegőt.Felelèskor is izgulok de nem ennyire,akkor nem blokkolok így le csak ha olvasni kell.Szerencsère ritkán kerül rá sor viszont közèpsuliba nemtudom mennyire lesz gyakori ès nagyon zavaró.A nővèrem is ilyen volt de ő gimire már kinőtte èn viszont nem.Mit tudnèk ezzel kezdeni?2014. jún. 23. 22:44
1/2 anonim válasza:
Stresszkezelés. Kineziológiával vagy családfelállítással. Esetleg SVT.
2/2 anonim válasza:
Üdv a klubban. :)
Én dettó így vagyok. Beszélni tudok nyilvánosan, de felolvasni sose. Ezért ha nyilvánosan kell beszédet mondanom inkább fejből mondom. Sose gondoltam betegségként rá, elfogadtam.
Amúgy kiegyensúlyozott, mentálisan egészséges embernek tartom magam. Inkább úgy vélem, hogy a diszlexiámmal függhet össze.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!