Pszichológusom elküldött, k*va szarul esik és szarul vagyok?
2 éve járok hozzá és azt mondta a végsőkig kűzdeni fog velem, kitart és szeretné ha mindig őszinte lennék vele és elmondjak neki mindent, ha panaszkodni szeretnék azt is, ha szomorú vagyok azt is, ha öngyilkos akarok lenni azt is.
Múltkori ülésen nagyon kiakadtam magamra hogy semmire nem vagyok képes állandóan ugyanaz a problémám és nem tudok mit tenni ellene állandóan megölném magam már volt egy két kísérletem, gyógyszerezve is vagyok meg minden.
Erre pár napja hívott hogy döntsem el hogy mit akarok mert "nincs értelme" járnom hozzá és én mondtam neki hogy nem tudok mit tenni állandóan bennem van ez a szar kényszer szeretnék is gyógyulni meg meg is akarom ölni magam. Erre azt mondta "Aha. jobbulást, viszlát!".
Kva szarul esik, volt egy ember az életemben akivel őszinte lehettem aki igaz ritkán de reményt adott és elhitette velem hogy kűzdeni fog velem és hogy legyek őszinte vele.
nagyon mérges is vagyok mert nem értem.
Egy alkoholistának is ezt mondja? 3 hét után megint leitta magát, "Aha. jobbulást, viszlát!"?
A skizofrén félt bevenni megint a gyógyszerét mert azt hiszi megmérgezik "Aha. jobbulást, viszlát!".?
A drogos le szeretné tenni a drogot de megint rájött a kényszer "Aha. jobbulást, viszlát!".?
A depressziós 1 hétig oké volt aztán egész nap csak aludt, nem akart találkozni senkivel nem fürdik nem eszik és megint visszaesett akkor "Aha. jobbulást, viszlát!".?
Kva szarul esik, számíthattam valakire 1 hónapból 1 vagy 2*45 percig, de úgy látszik az is sok volt belőlem, kva jó vagyok mi? Hülye **zi élet mindenki csak hazudik én meg szarra sem vagyok képes...
Hányszor írod még ki ugyanezt a kamu kérdést?????
Ilyen nincs, hogy egy pszichológus csak úgy ilyet mond valakinek, ezt csak kitaláltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!