Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem bírom tovább?

Nem bírom tovább?

Figyelt kérdés
A párom pár hónappal ezelőtt pénzért szexuális szolgáltatást nyújtott egy másik férfinek ami véletlenül derült csak ki. Látszólag megbocsátottam neki a megcsalást, de csak elfojtottam magamban, képtelen vagyok feldolgozni, hiába mentem pszichológushoz emiatt. Ő életem értelme, nem tudok nélküle élni, így a szakítás is felejtős, viszont így boldog se tudok lenni vele hogy folyamatosan csak ez jár a fejemben. Egyre többet gondolok az öngyilkosságra, mivel nem látok más kiutat ebből a helyzetből. Valami okosságot esetleg tudna mondani valaki?

2022. febr. 22. 17:15
 1/6 anonim válasza:
13%

Ez nem számít megcsalásnak! Nem kell ezen gondolkozni, éld tovább az életed ahogy addig. Ha ugyanúgy szeret akkor nincs miért aggódni. Csináljatok jó programokat és érezzétek jól magatokat, így újra összerázódtok, ha most kicsit döcögős.

Sok sikert!

2022. febr. 22. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugye tudod, hogy ez a "nem tudok élni nélküle egy baromság"? Mikor megszülettél is nélküle voltál. Amíg felnőttél is nélküle voltál. Szóval van értelme az életednek nélküle is. Keress mást. Ne rinyálj mint egy pisis. Lesz másik. Nem szabad valakihez ennyire ragaszkodni, nem a tulajdonod a másik.
2022. febr. 22. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Egyet értek a 2. válaszolóval. Nincs olyan, hogy nem tudunk élni vki nélkül. A nagyszüleinket szeretjük, meghalnak, mégis élünk. A szüleink ugyanez. Régi szerelmek, barátságok elmúlnak, és még mindig élünk. Nyilván fáj egy ideig, de fel kell dolgozni, és továbblépni. Én nem tudnék őszintén megbízni egy prostituáltban, se ugyanúgy szeretni, mint előtte, de ezt mindenki maga érzi. Csak gratulálni tudok, ha egy ilyen miatt kinyírod magad, miközben rengeteg rendes, kedves, magányos nő van.
2022. febr. 22. 18:32
 4/6 anonim ***** válasza:
53%
Aki egyszer megizleli milyen dugni pénzért vagy életre megutálja vagy prosti lesz. Nálad sanszos hogy prosti lesz a csajod. Innen töled fugg striciként élsz vagy dobod a nöt...
2022. febr. 23. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Annyira rá volt kényszerűlve a pénzre? Ennyire nincs pénzetek, munkátok? Vagy tanultok még? Ha meg ő nem szeret úgy akkor nem töltheti be életed értelme szerepét. Ergo csak egy h7ulye pi+cs"a, te meg egy lúzer
2022. márc. 6. 20:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Én tele vagyok pénzzel, jó munkám van. Őt még az anyja tartja el, megad neki mindent, viszont a luxuscikkeket magának kell finanszíroznia.
2022. márc. 6. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!