Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Megéri elmenni tb-s pszichiáte...

Megéri elmenni tb-s pszichiáterhez?

Figyelt kérdés

Sajnos most nincs pénzem magánra de nagyon rossz helyzetben vagyok már nem tudom mit tehetnék magammal, hogy normális legyek. Már több mint 1 éve az öngyilkosságra gondolok de nem merem még megtenni családtagok miatt sem kéne de mindennap az van bennem, hogy szenvedek és már nem bírom tovább. Kb. folyamatosan ideges stresszes vagyok a házból is alig bírok kimenni ha mégis akkor nagyon szenvedek előtte. Örömem már semmiben nincs, mert csak azt érzem, hogy az élet számomra értelmét vesztette és, hogy nem akarok már élni. Annyira gyűlölöm magam, hogy ilyen vagyok de már nem tudom, hogy mihez kezdjek.

Még soha nem voltam szakembernél nem tudom vajon ebben tudna e segíteni? Sajnos elég rosszakat is hallottam róla, hogy csak gyógyszert adnak stb. ezért ha valakinek van tapasztalata azt szívesen meghallgatnám

2022. febr. 21. 15:57
 1/2 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos futoszalag. Idopontot nem tartják, órákat kell várni, szánnak rád 10 percet, kapsz valami bogyót és ennyi. Tapasztaltam. Menekültem is magához. Sad but true.
2022. febr. 21. 16:54
 2/2 anonim ***** válasza:
88%
Illetve egy dologra jó lehet, be tud utalni kórházba. Én is voltam 3 hetet és bár bogtem mint a hulyegyerek hogy nem akarok ott maradni (35 éves fejjel), végül életem egyik legjobb döntésének bizonyultm
2022. febr. 21. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!