Szociális fóbiám lehet, emiatt még pszichiáterhez sem merek elmenni, és nem merek időpontot kérni telefonon, hogyan küzdjem le ezt a félelmet? Így életképtelen vagyok.
Figyelt kérdés
A szoc.fóbia mellett állandóan szorongok és gondolom hogy depressziós is vagyok. Azt hiszem már ideje lenne elmenni dokihoz, mert ez így nem élet :-(2019. ápr. 3. 19:06
1/6 anonim válasza:
Ha nem mersz időpontot kérni, kérd meg egy hozzátartozódat hogy foglaljon a nevedben, arra meg hogy meg is jelenjél a dokinál rá kell venned magad, ha ez se megy kérj meg valakit hogy kísérjen el. Nekem is így sikerült csak eljutnom oda, magamtól nem lettem volna képes rá. Rettentő nehéz volt még így is elmenni, de hidd el megérte :)
2/6 A kérdező kommentje:
Hát nem nagyon lenne kíséretem, férjem napközben dolgozik, más nincs... Köszi egyébként a biztatást, és neked mi volt a gondod és miért érte meg?
2019. ápr. 3. 19:52
3/6 anonim válasza:
Azért érte meg mert sokat tudtak javítani az állapotomon gyógyszerekkel, bár sajnos nem sikerült elsőre eltalálni azt a gyógyszert, ami hatott is. Súlyos depresszió extrém fokú szorongással volt a betegségem.
5/6 anonim válasza:
Én is így voltam. Aztán eljutottam felírták a drogot. De közben kineveztek egy felelősségteljes nagy érdekes munkára. Ez meg is mentett mert folyton ezen járnak a gondolataim nem a bajaimon. Még jó hogy nem kezdtem el szedni a gxógyszert. Otthon ülve feleslehesnek érzed magad és abból ez lesz. Kezdj valamibe amitől fontosnak érzed magad
6/6 anonim válasza:
Ne kifogást keress, hanem megoldást! Akkor a férjed elkéredzkedik a munkahelyéről egy pár órára. Más rokon, barát nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!