Szerintetek ha anyukammal elek es anyukamat nem annyira érdekli az hogy hogy tanulok, vagy az hogy csúnyán beszelek az azt jelenti hogy nem nevelt meg? És ez nagyon jelentos lesz a felnottkoromra? Olyan tanulatlan leszek mint ő?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 22:06
1/5 anonim válasza:
Tehát bunkó vagy, de lenézed anyádat? Vicces... Amúgy meg egy normális nyolc éves már nem azért tanul mert anyuci ellenőrzi. Csak és kizárólag a te hibád ha nem tanulsz, vagy nem beszélsz tisztességes módon.
2/5 anonim válasza:
Ő nem tanulhat helyetted, ezt neked kell. Tanulatlan embereknek is lehet művelt, képzett, tanult gyereke. Az sem jó, ha kontrollmániás szülők gyereke vagy. Nekem mindig tanulnom kellett, de egy életképtelen, szerencsétlen ember lett belőlem. Hiába voltam kitűnő tanuló, ha képtelen vagyok bármilyen normális emberi interakcióra.
3/5 anonim válasza:
Igen. Ha most bunkó vagy, akkor később is az leszel, ha csak nem teszel ellene. Tanulni meg senki nem tanulhat helyetted,
4/5 anonim válasza:
Téged érdekel akkor beszélj normálisan és tanulj! Ha nem teszed olyan leszel, mint ő.
5/5 anonim válasza:
Azert minimum illik elmondania mit hogy javasol es miert. Az mas ha nem eroszakolja rad. Ezenfelul en vettem konyveket a gyerekeimnek illemtan, tanulas, felnottevalas, felvilagositas, gyerekpszochologia temaban. Barmikor levehetik a polcrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!