Van aki írna pár kedves szót?
Figyelt kérdés
Tudom szánalmas ilyet kérni de nincs senkim. A barátaim elvesztettem. A családom utál. Nincs senki akire ráírhatnék. Nagyon szarul érzem magam. Tudom hogy senki sem szeret. Senkit sem érdekel hogy mi van velem. Csam szeretnék olvasni pár kedves szót. Tudom tényleg a legalja ilyet kérni de nem bírom elviselni hogy nincs senkim. Tényleg csak látni akarom hogy nem vagyok 100%-ig egyedül.... Tudom nem ismertek de ha valaki le tudna legalább annyit írni hogy szeret annak nagyon hálás lennék....2022. febr. 19. 23:32
11/12 NTBS válasza:
Igen. Az életben vannak hullámvölgyek és hullámhegyek. Előbb-utóbb te is a hegytetőn fogsz állni. Én szurkolok neked.
12/12 anonim válasza:
Szeretetteljes ölelés egy másik ...
Napsütés ami rád vetül feltőlt a meleg ellazít, pozitív jó gondolatokat teremt.
Béke, szerelem, jólét, bátorság, kitartás, virágos rét, gyönyörű vagy, nagyon szép, milyen ügyes vagy, jól csináltad, milyen jó hogy létezel, boldog vagy nagyon, nagyon értékes ember vagy, milyen jól ez a ruha rajtad, de jól esett ez a futás, ott vagyok ahol szeretnék lenni, kedvenc kajám, tele vagyok jó ötletekkel, egészséges vagyok, újra tavasz van jó kint lenni a természetben, elégedett vagyok, körbe vagyok véve jó emberekkel, nyugtával zártam a napom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!