Dr.Fülöp Béla pszichiáterről, az Egészségházból , mi a véleményetek ? Megértő ? Kedves ? Mi a szakterülete ?
Figyelt kérdés
2021. jún. 30. 13:19
1/8 anonim válasza:
Egy parazita. Nálam kb. abból alt a terápia hogy állandóan fikazott és terrorizalt, sőt még fenyegetett is. Mikor mendtem vegefele egyszer odafelé, halottam hogy egy kétségbeesett női páciensel is hangosan veszekedett. Nem ajánlom senkinek.
2/8 anonim válasza:
A monori egészségházról van szó?
3/8 anonim válasza:
En a Budapesten praktizalo Fülöp Béla terepautara gondoltam aki a hit rádióban szokott okoskodni.
4/8 anonim válasza:
Gondolom ő lesz az. X kerületet ír, és tudom hogy a Bajcsy kórházból járnak ki orvosok Monorra.
Én is hozzá fogok menni és kíváncsi voltam hogy milyen.
5/8 anonim válasza:
Mindig hatalmaskodik a betegein.Undorito féreg. Én nem gondolom hogy abból kéne álljon a pszhioterapia hogy állandóan gyalazzuk és porig alazzuk a másikat.
6/8 anonim válasza:
Saját tapasztalatom alapján nagyon ajánlom Dr. Fülöp Bélát.
Jó szakember, emberséges és kedves. Több alkalommal jártam nála.
Nem tudom, hogy a "kedves" hozzászólók mire alapozzák ezeket az otromba szavakat, merthogy ezek szöges ellentétben állnak a valósággal...
7/8 anonim válasza:
#6 teljesen igazad van. Nekem is pozitív tapasztalataim vannak vele kapcsolatban. Kedves és türelmes, normális nagyon.
8/8 Gyuri10 válasza:
Nekem is csak pozitív tapasztalatom van róla. Kb. egy éve járok hozzá. Normális, türelmes, segítőkész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!