Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem tudok már olyan...

Miért nem tudok már olyan kedves lenni mint régen?

Figyelt kérdés
Kiskoromban mindenki szeretett mert kedves voltam , aztán átlagos lettem, viszont most eszembe jutott egy fiú kiskoromból aki nagyon szeretett sokáig a kedvességem miatt mert ő is kedves és most elszomorít hogy én megváltoztam, ő pedig még ugyanolyan kedves, de ha most ismerne már biztos nem kellenék neki, viszont ő kellene nekem mert nagyon szerelmes vagyok belé, nem tudom elfelejteni.. a mosolya, a bájos arca, a kedvessége, a szemei és ahogy rám nézett velük, a személyisége.. úgy hiányzik, de nem tudom elérni sehol és nagyon olyan akarok lenni mint régen voltam, rettenetesen hiányzik az az időszak.

2022. jan. 2. 03:37
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Tehat neked eszedbejutott egy kiskorodbeli ismerosod, aki nem ismer teged mar, de te tudod, hogy ő még mostis kedves es egy kiskorodbeli fiuba vagy szerelmes???? Mivan?
2022. jan. 2. 04:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Valahogy úgy de baj van velem szóval nézd el xD
2022. jan. 2. 04:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Úristen visszaigazolt facebookon s most már tudok írni nekiiiiiiiii
2022. jan. 2. 04:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Mert öregszel.
2022. jan. 2. 05:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!