Mentálisan egészséges emberek! Hogy csináljátok?
Ne magadból indul ki kérlek.
Kérdező, a lelki egészség összetett dolog. Ahhoz, hogy ezt elérd, pl. érdemes megtanulni a stresszkezelést, nem mindenen idegeskedni, felhúzni magad; meditálj; olvass pszichológiai könyveket; légy kint sokat a szabad levegőn a természetben, hogy lelkileg feltöltődj; olyan tevékenységeket is folytass amiktől jól érzed magad; nézd meg A Titok című filmet; relaxálj; feküdj le úgy este, hogy elengeded a téged ért sérelmeket; bocsáss meg ellenségeidnek, mivel ezzel csak saját magadnak teszel jót, mivel ha haragszol másokra ezzel csak tudatosan mérgezed saját lelkedet, gondolkodj pozitívan, sportolj rendszeresen, szeresd és tiszteld önmagad...
#3-4
Nem a pénz függvénye a mentális egészség. De ti ezek szerint nélkülöztök, szegények vagytok, mint a templom egere, mert számotokra a pénz lenne a megoldás mindenre és irigyek is vagytok emiatt. Tévedésben vagytok egyébként. Kijavítalak bennetek, mielőtt a kérdező azt hinné, hogy a pénztől függne a mentális boldogság.
Nem vagyok gazdag, nem születtem gazdag családba, nettó 172 ezret keresek, mégis mentálisan egészséges vagyok és a munkámat is szeretem.
"Jó helyre születsz", amikor valaki ezt írja, 90%-ban anyagi biztonságot (gazdagságot) ért alatta.
"de mivel minden pénzbe kerül" Az, hol kerül pénzbe, hogy otthon leülj a székedre, behunyd a szemed és relaxálj egy kicsit és elengedd magad és közben nyugtató zenét hallgass, vagy csak csöndben legyél?
A saját lelki nyugalmad megteremtése egyáltalán nem kerül pénzbe. Nem kell ezt túlgondolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!