Anorexias vagyok es eddig nem korgott a gyomrom viszont most volt egy binge idoszakom es megint elkezdetg ha nem eszek 10:00ig semmit (pl suliba) nagyon kinos es nem tudom mit csonaljal. el fog mulni a korgas ha visszacsokkentem a mennyiseget?
Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 15:46
1/7 anonim válasza:
Kérj orvosi segítséget, hogy ne legyél anorexiás. A korgásnál hangyafasznyival nagyobb bajaid lesznek - kihullanak a fogaid, hányástól nyelőcsöved szétmaródik, és még 100 borzalom, mielőtt kínok közt majd meghalsz. ORVOST! ! !
2/7 anonim válasza:
mondjuk gyogyulj ki az anorexiabol. azokon kivul amit #1 mondott meg refluxod (a folyamatos hanyas miatt) valamint szivrohamod is lehet (elgyengulnek a szivizmok), a vegen pedig elsorvad az agyad (a tapanyaghiany miatt) es meghalsz
3/7 anonim válasza:
javaslom az Of Herbs And Altars nevu YouTube csatornat ha kivancsi vagy egy volt anorexias tapasztalataira
6/7 anonim válasza:
Mivel volt egy "binge időszakod" amikor gondolom ettél egészségtelen kajákat (is), ezért a gyomrosav tartalmad megemelkedett és a gyomorkorgás is egyébként ezért van. Pl ha lefekvés előtt eszel és reggel ébredés után már rögtön éhes vagy és korog a hasad, az azért van mert sok lett a vacsitol a gyomorsavad.
Egyébként remélem mielőbb meggyógyulsz, ez egy komoly betegség, de hidd el fejben dől el, akarj enni! Egy pár falat már is jól esik a gyomrodnak, nem fog korogni és hízni se fogsz egykét falattól az is biztos :) apró léptekben haladj és sikerülni fog
7/7 anonim válasza:
Igyàl sok vizet, nekem az bevàlt, nem lesz üres a gyomrod
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!