Elég stresszes volt az elmúlt 1 évem, emiatt volt pánik rohamom is meg kicsit szorongok. Többi alul?!
Figyelt kérdés
Holnapra meghivtak vendégsébe a barátnőm rokonai.
Csupa uj arc lesz ott, es mindel kell majd beszélgetnem..alapbol nem vagyok tul beszédes, illetve a legutobbi ilyen nagyobb eseményen tok rosszul voltam kivert a viz es enni sem tudtam egy falatot.
Szerintetek a 0.25mg-os.frontin segitene hogy ne feszengjek ebben az uj szamomra ismeretlen tarsasagban?
Mellekhatasai lehetnek e, illetve mennyi ido alatt hat, es mennyi ideig? Koszi elore is
#Frontin #0.25mg
2022. febr. 14. 01:16
1/3 anonim válasza:
Azt a gyógyszert nem ismerem, de én nem javaslok gyógyszert, inkább szedj magne B6-ot és/vagy magnéziumot. Emellett nyugtatóteát (levendula, kamilla legyen benne), még akár levendula illóolajat is próbálhatnál (halántékra, csuklóra vagy fül mögé csepegtetve egy cseppet). Emellett sok mély levegővétel (nem vicc, komolyan segít).
2/3 EgyCseppaTengerből válasza:
A 0,25-ös frontin nem erős, ismerem, sok pánikbeteg alszik el ezzel (tapasztalat), úgyhogy ha nagyon muszáj, nyugodtan beveheted, de jobb lenne, ha felül tudnál kerekedni a pánikon, vagy inkább olyan gyógyszert vegyél be, ami természetes anyagokból áll. Igaza van az elsőnek, én magam is ajánlottam volna a teákat, kiegészítve citromfűvel (nekem beválik) és valóban jók az illatok is. Hogy mikor hat, azt nehéz megmondani, mert mások a tapasztalatok és az is lehet, hogy ami másnak hatásos, neked nem.
3/3 anonim válasza:
Szerintem nézz szembe ezzel és gyógyszer nélkül oldd meg, akár segítséggel, hosszútávra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!