Milyen mentális betegsége lehet a gyereknek ?
"a számítógép függőség olyan mint pl az alkoholizmus."
drasztikusan más a kettő, az alkoholizmus esetén ugyanis fizikailag ráfügg egy vegyi anyagra a szervezeted.
Influenszerkedik. Látszik hogy nem idegbeteg hanem tudatosan hidegfejjel akár minél nagyobb pusztítást. Nézettség miatt kirakat youtuberq.
Én amikor gyerekként hiperaktív és bipoláris beteg voltam akkor dühömben én is összetortem sok mindent de olyankor sírtam üvöltöttem minden önkontrollomat elveszitettem, zokogtam. Nem kalapácsot vettem elő hanem ami éppen kezemben volt tehát ököllel bevertem a monitort, csapkodtam káromkodtam
Utána öt perc után kifujtam magam és olyan bűntudatot volt hogy meg akartam halni és sírtam anyámnak hogy hülye vagyok, béna, senki se szeret és meg akarok halni.
Aztán ezek az ilyen ónkontrollvesztések néha megvannak még de olyankor belül dühöngök és tudom kezelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!