Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Soha nem fogok tudni társas...

Soha nem fogok tudni társas életét élni?

Figyelt kérdés

Engem borzasztóan leterhel ha a szabad időmben emberekkel kell lennem. Ha valaki át jön hozzám egy órára, utána olyan vagyok, mint ha maratont futottam volna. Az egy óra alatt végig fesznegek és nyomaszt az egész helyzet. Utána meg fáradt vagyok fizikálisan is és mentálisan is. Van kb. másfél darab barátom, de velük is nehézen tudok normális kapcsolatot fenntartani.

Érdekesmód a munkahelyemen nem okoz problémát, hogy emberek vesznek körbe, de ahogy ott végzek, nem akarok senkit hallani, látni magam mellett.

Nyilván tudom, hogy ez nem normális és így nehéz leélni egy életet, mert mindent egyedül kell irányítanom és intéznem. Emellett ha nagy baj van, akkor is egyedül kell boldogulnom. De nem tudom, hogy hogyan lehetne ezen változtatni.

26/L

2022. febr. 9. 05:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Hasonlóan vagyok én is, szerintem ez természetes, a személyiségünkből adódó jelenség. Engem is lefáraszt szellemileg a társaság, ha egy emberről van szó, akkor is. Idővel elvesztem az érdeklődésem és sokszor érzem azt, hogy milyen jó lenne most egy kis egyedüllét...
2022. febr. 9. 14:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne pszichiáterhez, hanem pszichológushoz menj.
2022. febr. 9. 18:45
 13/14 after stroke ***** válasza:
100%
Valamennyi magányra mindenkinek szüksége van. Kinek többre, kinek kevesebbre. Nem kell ebből messzemenő következtetéseket levonni.
2022. febr. 11. 17:24
 14/14 after stroke ***** válasza:
100%
Nem tudom,, miért szakadt meg, pedig még nem végeztem. Szóval mindettől függetlenül jöhet olyan személy az életedbe, akiből soha nem elég, akivel ne tudsz betelni, és legszívesebben a nap minden percét vele töltenéd.
2022. febr. 11. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!