Mit tegyek ha a nap javarészét álmodozással töltöm?
Már zavar, hogy sosem szabadulok az álmodozásaimatól. Folyton folyvást mindig agyalok, hogy "de jó lenne így, de jó lenne az, ha.." és a többi, mindig merengek a múltban, folyton egy álomvilágban élek úgymond. Ennek következtében nem tudok figyelni se munkában, se otthon.
Múltkor öcsémmel beszélgettem és esküszöm, hogy mihelyt abbahagytuk, nem tudtam mi volt a beszélgetés eleje, mert elmerengetem valami máson.
Úgy érzem, hogy a jelenben csak sodródim, de nem élek.
Tehát ezt kellene valami módon orvosolni.
Beteges ez a szintű álmodozás?
Köszönöm a tippet.
Lehet nem ártana több alvás, mondjuk így is 7 órát biztosan alszom.
Sportolásban pedig néhány saját súlyos gyakorlatot tudok, amiket 2-3 naponként csinálok.
Mindenesetre köszönöm!
Maladaptív daydreaming keresőszóra nézz körül
Egyébként próbáld ki a meditációt szerintem hátha segít fókuszt tartani. Illetve valahogy keress valami valóságos célt amiért dolgozhatsz, hogy kicsit érdekesebb legyen a valóság is
Néha ingerlékeny vagyok, illetve van bennem egy kevés elfojtott agresszió, düh. Stresszre is fogékony vagyok.
Nem hinném, hogy ADHD-m lenne, mivel nem vagyok hiperaktív. Gyerekkoromban is inkább lassú, nyugodt gyerek voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!