Maladaptív álmodozás tapasztalatok?
Szia!
Sajnos én is ezzel küzdök. Elalvás előtt mindig beteszek valamit zenét és elképzelek különböző eseményeket. Volt hogy órákat töltöttem ezzel, így próbálok leszokni róla, de nagyon nehezen megy. Mindig valami tök jó sztorit találok ki és fokozom tovább.
Buszon is ugyanezt csinálom. Sokszor elterelődik a figyelmem.
Így sajnos a valóvilágot nagyon "valóságosnak" látom, ami kiábrándító.
Szeretnék erről leszokni. Ha valaki tud valami segítséget, kérem ne tartsa magában, esetleg írjon üzit:)
5-ös vagyok
Ugye kb 3 év telt el azóta mióta írtam a válaszomat, utána 2022-ben lett barátom, ugye teljesen vele voltam elfoglalva első kapcsolat stb.
Egy időre sikerült abbahagynom, mert csak rá tudtam gondolni.
Viszont azóta eltelt másfél év és kezd visszajönni sajnos. Nem mintha unalmas lenne a kapcsolat, csak megszoktuk egymást így már nem olyan új a dolog, nem tölti ki minden időmet a kapcsolat.
Nekem a zene hallgatás váltja ki az álmodozást már rájöttem, ha megyek egyetemre mindig zenét hallgatok, akkor is többször álmodozok.
Néha elalvás előtt is kapcsolok zenét.
Sajnos kezd visszatérni.
Nem tudom mit lehetne ellene tenni, talán egy új hobbi kipróbálása jó lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!