Kezdődő depresszióm van, hogyan legyen bármiféle motivációm?
Sajnos minden egyszerre jött. Elvesztettem az állásom, már ez önmagában ki tud nyírni. Maga a folyamatos keresés hogy mikor tudok ismét elhelyezkedni stresszel.
Szerelmi csalódásom van, egésznap ez jár a fejemben, mi lett volna ha, mit kellett volna, stb... Azon agyalok hogy még megakarom valahogy menteni..
Nincs motivációm és elhanyagolom magam. Alig akarok az ágyból kikelni, letusolni, enni... a hobbijaimhoz sincs semmi kedvem. Legszívesebben aludnék, egész nap. Kimerültnek érzem magam állandóan.:(
22L
Először is fogadd el, hogy ez történt. Tök természetes, hogy így érzel. Pihend ki, gyászold meg a két veszteséget. Aludj két hétig amennyit jól esik, de legyél levegőn minden nap, sétálj, lassulj le, ne netezz sokat, mert az csak lejjebb visz.
Melót keresni napi pár óra csak. Arra szakíts időt, akár délután.
Nekem elég szokott lenne egy kis leeresztés, önszeretet, hogy mint egy fonix erősebben térjek vissza.
Relaxalni szoktam még, az is sokat segít.
Ennyi változás után mindig ott a lehetőséget hogy valami sokkal jobb jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!