Olyan lelkisegélyt nyújtó platformok, akikkel azonnal lehet beszélni?
Figyelt kérdés
Már nem bírom óriási a teher, kiválasztottam egy ilyen oldalt online, 4 alkalmat ingyen beszélgethetünk, de annyira lassan halad az egész, már másfél hete kezdtem írni emailt, de csak 2-3 napont jön egy egy válasz a legutóbbi az volt, hogy hívjam fel őket telefonon, hogy egyeztessek velük időpontot, annyira szükségem lenne már valakire, aki hozzáértő és elmondhatom mi terhel, nem tudtok esetleg valamilyen oldalt, ahol nem ennyire nehézkes az egész? Ez nem ellenük irányul, tudom, hogy önként csinálják és sok ember szorul rá, de néha úgy érzem nem bírom már tovább és szükségem lenne erre.2022. febr. 4. 12:04
3/3 anonim válasza:
Amit az első linkelt, az fiataloknak/kamaszoknak van. Csak akkor fogadják a hívásodat, ha nem felnőtt vagy.
Van még ugye a telefonos lelki elsősegély szolgálat, de én ezt különösebben nem ajánlom senkinek, mert az ott levő önkéntesek nagy része emberileg vagy szakmailag szerintem nem alkalmas erre a feladatra. Sokan türelmetlenek, értetlenek, érdektelenek, és rettenetesen lehangoló kiönteni a lelked egy olyannak, akin érzed, hogy vagy nem tud követni, vagy nem is érdekli igazán az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!