A lelkisegély vonalak pontosan mire is valók?
Komolyan elbizonytalanodtam.
Pár perce hívtam egy ilyen számot, elmondtam hogy öngyilkos akarok lenni és hogy miért. A pasi türelmesen végighallgatta a tragédiámat majd kedvesen lerázott annyival hogy ilyesmivel ők nem foglalkoznak.
Az van az oldalon hogy szakképzett önkéntesek vannak.
Először azt hittem hogy gyerekeknek/kamaszoknak való számot hívtam és az volt a gond, de nem.
Ha gondolod írj.
Ha egyikünknek sincs senkije, legalább egymásnak elmondhatnánk hogy mi a gond. Én legalábbis megkönnyebbülök ha kiadhatom magamból!
Lelkisegély: nem sokra. Én is beszéltem már velük (többször), az a véleményem, hogy dilettánsok és csomó olyan van köztük, aki nem való erre a munkára. A leglehangolóbb az, amikor egy nálad butább ember van a vonal túlsó végén, és te érzelmileg felfokozott állapotban azzal kell, hogy vesződj, hogy megértess vele valamit. A másik, amikor türelmetlenek/kedvetlenek. Egyébként is dilettánsok, valami gyorstalpalót végeznek, aztán odaülnek 12 órázni. Van köztük pár jó, de az a kisebbség szerintem.
Kérdezőnek meg a Tündérhegyet javaslom. Nézz utána, hogy mi az, ha kérdésed van, írj akár nekem. Ne siess azzal az öngyilkossággal, előbb próbáld meg ezt a helyet, háthat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!