Állandó szorongás és halálfélelem?? Egyre rosszabb!! segítség!!
Figyelt kérdés
Január elején volt pánikrohamom és azóta szarul vagyok. Vérvétel szerint minden oké, EKG-n is voltam. Félek a daganatos és mindenféle komoly betegségtől. Minden nap szorongok és halálfélelmem van. Tegnap este nem tudtam aludni mert elkezdtem szédülni. Ma haza kellett mennem iskolából mert ott is majdnem elájultam. Most érzek nyomást a fejemben és szédülök!! Valaki segítsen mit csináljak?? A legrosszabbra gondolok. Lehet a túlzott szorongástól??2022. febr. 3. 13:22
1/1 anonim válasza:
Ne aggódj, a szorongas rengeteg betegséget tud utánozni.
A halalfelelem pedig szerintem attól van hogy pánikbeteg vagy de én ezt nem jelenthetem ki, nem vagyok orvos.
Ui: nekem is ez a problémám többet között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!