Állandó szorongás és halálfélelem?
Lassan egy hónapja derült ki hogy pánikbeteg vagyok. Azóta minden nap rossz közérzetem és halálfélelmem van.
Sokszor voltam dokinál, volt EKG, vérvétel, de azok szerint semmi bajom nincs. De én ezt nem így gondolom, ha bármi fájdalmat érzek mindig begondolom magamnak hogy valami súlyos betegségem van. Próbáltam elterelni a figyelmemet, olvasni vagy valami, de nem sikerül. Pszichológushoz is járok. Mindenki mondja hogy teljesen kikészítem magamat, és ezt én is tudom, de nem tudok mit csinálni. Mindig az jár a fejemben hogy mennyire jobb volt hónapokkal ezelőtt, és hogy meddig fogok még így szenvedni. Nagyon fiatal vagyok még, és ez az egész gátol az életben. Egész nap szorongok és halálfélelmem van. Mit csináljak? :(
Ugyanez.
Tereld el a figyelmed, menj el sportolni, hallgass sok zenet, esetleg próbálj neg szedni magne b6ot, az is jó a stresszre
Jelenések könyve 21:4."És letöröl szemükről minden könnyet és nem lesz többé halál sem kesergés sem kiáltás sem fájdalom nem lesz többé.."
Szívesen meggyőződnél erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!