Beleőrültem a covid-hisztériába?
Üdv a klubban. Én nem azért nem vagyok oltva, mert allergiás vagyok, hanem mert így döntöttem. Ezzel a döntéssel vállaltam/vállalom az izolációt is, mert a vírust sem szeretném elkapni. Az emberek nem látják veszélyesnek sem az oltást, sem a vírust, én mindkettőt, így én is ebbe a helyzetbe ragadtam, mint te. Eddig elviselhető volt a bezártság, a korábbi hullámok tetőzése után mindig szocializálódtam, kimozdultam, de most hogy ilyen brutálisan terjed az omikron, és gyakorlatilag szándékosan akarják átfertőzni a társadalmat a nyájimmunitás elérése érdekében, újra bezárkóztam (szerencsére megtehetem, passziváltattam az egyetemet).
Várom, hogy az omikron is tetőzzön végre, bár elvileg nem annyira virulens, mint a delta variáns.
Oltatlanul van is okod félni, szóval annyira nem alaptalan a félelmed.
Mindkettőtöknek üzenem, hogy agorafóbiásnak lenni (amikor nem tudsz otthonról elmenni a kóros mértékű szorongás miatt) nagyjából hasonló, csak míg én már 20 éve bezártam magam, ti még csak 2 éve.
Igen, menjetek terápiára, foglalkozzatok sokat a szorongásotok okaival, oldjátok meg és éljétek az életeteket!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!