Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valaki van még így, rajtam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki van még így, rajtam kívül? A hormonok csinálják, vagy tényleg beleőrültem? 16F

Figyelt kérdés

Sziasztok! Először is szeretném megköszönni, hogy elolvassátok ezt.

Másfél éve szakítottam életem első barátnőjével, ő is volt az első lány. Nagyon szerettem, és szinte belebetegedtem, hogy elhagyott és el kellett engednem őt, egy év kellett, hogy elfogadjam és megnyugodjon a szívem.

Egy fél éve kezdtem el magamat helyre tenni és magammal törődni. Egész jól megy a mai napig is, viszont egy dolog bántja a lelkem és szerintem emiatt nem tudok kiegyensúlyozott lenni, önbizalommal teli fiú. Régebben nap mint nap hiányoztak a lányok, és meg kellett tanulnom elfogadni, hogy nincsenek, most legalább ez lecsökkent de nem tűnt el. A sulimban nincsen lány, egy sem, valamint, az ismerőseim is 99/-ban a régi osztálytársaim. Velük meg nem tartom már a kapcsolatot. Egyedül a fiúkra számíthatok már, valamint az apukámra. Viszont nem tudok egy érzést megmagyarázni, hogy miért lehet...Miért van az nálam, hogy azt érzem, hogy hiányzik egy olyan lány az életemből, akivel megoszthatom a napom és akivel lehetek a tanulás után, akit megajándékozhatok és akivel törődhetek. Ez most nagyon hiányzik, és nem tudom elfogadni, hogy nem történhet meg ez. Szerintetek, beleőrültem a magányba, és magamba fordultam, vagy a kamaszkor miatt van ez?

Van még más aki ilyen helyzetben van?

Olyan kellemetlen, hogy a suliban a tanárok azt mondják, hogy most csajozzunk, és most ismerkedjünk. De nem tudok sem bátorságot sem önbizalmat sem kreativitást összeszedni, hogy elmenjek bárhova is. Hobbijaim van, nem egy kettő, viszont pont olyanok, hogy egyiket sem kint a városban csinálom, hanem, a kerten belül :/

Szerintetek, ezen mivel lehetne változtatni, mit tehetnék ellene? Szeretnék javulást, csak nem tudok tenni érte:( És szégyellem magam, hogy ilyen fiú vagyok, de egyszerűen jelenlegi életemben nem megy több.:( 16F

2018. máj. 9. 19:00
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kar hogy a baratnod elhagyott. Igazán sajnálom viszont az lehet hogy magányos vagy. De olyan aranyos hogy meg akarod azt a bizonyos lányt ajándékozni. Jó pont a szülőknek 👌
2018. máj. 9. 19:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

én hasonlóan vagyok

muszáj elengedni és túl tenned magad rajta

nekem is szükségem van ilyen lányra viszont nem hagyhatod, hogy ez a szociális életedre kihasson mert akkor barataid se nagyon lesznek

2018. máj. 9. 19:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj! Nekem most van egy lány az életemben, akivel alakulgat a dolog, de én is olyan hiányokat érzek, amiket felsoroltál. A tanárok nem jól mondják. Tehát még csak 16 éves vagy. Én is annyi vagyok. És még vár ránk az egyetem is. Ott is lehet ismerkedni. Arról, hogy beleőrültél szó sincsen. Mindenkinek van egy hullámvölgye. Lesz még alkalmad szerelemre.

Javulás? Milyen irányba szeretnél javulni? Csak hiányérzeted van. Ez természetes, mert kell a szerelem mindenkinek...

Várj türelmesen. Esetleg ha nem tudsz várni, akkor próbál eljárni társasági helyekre barátokkal stb. vagy ilyesmik.

De addig is kitartást!

2018. máj. 9. 22:58
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne fordulj magadba többet érsz te annál a lánynál.. Mutasd meg neki hogy túl léptél rajta mosolyogj.. Tudj örülni a legkisebb dolognak is.. PRÓBÁLJ, AKARJ, TEGYÉL.. Tudom hogy így külső szemlélőkent másabb de mind ez csak rajtad múlik.. Nekem nem volt ilyenben részem mert még nem volt barátom.. De ha kell segítek.. 15/L
2018. máj. 12. 11:22
 5/9 anonim válasza:
100%
Egy kalapban járunk. Velem majdnem ugyanez van, csak még nem volt barátnőm. Viszont ettől még majdnem, hogy rosszabb is a helyzetem.. sőt. De azért kicsit megnyugodtam, azt hittem csak én szenvedek ilyen tehetetlen helyzetben. A világ legrosszabb érzése, amikor úgy lennél más fiúk helyébe, akiknek ott a sok lány osztálytársuk, és könnyebben tudnak ismerkedni, szerelmesek lehetnek... Én sajnos iszonyatul féltékeny vagyok azokra a fiúkra, akiknek ilyen soruk van. A tehetetlenséget, amikor bármit megtennél, de nem tudsz, max. nagyon nehezen, de azt szintén nem tudom, hogyan... Ezt az érzést nem ajánlom senkinek. Egy kérdés, te is éreztél már olyat, hogy úgy lennél egy más valaki, újra megszületni, egy más fiúként, egy másik helyen, másik városban élni, másik suliba járni, ahol több a lány, és lenne egy olyan lány akivel igazán szerelmesek lehetnétek, és nem lenne minden olyan monoton, kilátástalan, szürke, bearanyozná a hétköznapjaidat, hogy vele mehetsz együtt kézen fogva sétálva a suliba, délután találkozhatsz vele, együtt lehettek, megölelhetitek, megcsókolhatjátok egymást stb...? Előre is köszönöm a választ.
2018. máj. 16. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hagyj időt magadnak! Még nem gyógyult meg a lelked a lány után. Ilyenkor érdemes új társaságokba kerülni, valami klub, vagy sportkör, vagy FB csoport, ahol új emberekkel találkozhatsz. Aztán majd idővel lesz valaki, aki érdekel.
2018. máj. 28. 10:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kérdező fiú!:) :3 Nincs azzal semmi baj ha ilyen téren hiányérzeted van. Mint láthatod a kommentelők is úgy gondolják ezzel nem vagy egyedül. Az a lány meg sem érdemelt, ha dobott téged. Mosolyognod kell sokat. Nem szabad, hogy ez elvegye a kedved hisz annyi minden szép vár a világba, csak azt várja, hogy felfedezd. Egyáltalán nem örűltél meg!!! Már maga a puszta feltételezése ennek egy borzalmas nagy butaság! Át érzem a helyzeted. Bár én lány vagyok mégis vágyom valakire, aki egy biztos, boldog támaszpontot nyújt számomra. Az olyan lányok, mint akivel jártál meg sem érdemelnek egy ilyen csodálatos fiút, mint te. Ahogy a hozzád hasonlókat se! A lányok tudnak nagyon durvák és gonoszak lenni. De tudod a volt barátnődnek ha hiszed hanem az fog a leges legjobban fájni ha téged nagyon boldognak látt. Ezért gyakran mosolyogj! Ne add fel ez a lényeg! Bár abból a lányokból kiindulva, mint az én osztálytársaim talán jobb is egyedül. Na de persze ízlesek és pofonok.Azzal tudnál változtatni a jelenleg fenn álló, problémás helyzeten, hogy sokat vagy a barátaiddal, akik lelket es boldogságot öntenek beléd. Ja és elkezdhetsz olyan dolgokat csinálni, amit élvzel. Mondjuk sportolhatsz, énekelhetsz, olvashatsz történeteket az interneten és, ezzel is újabb és újabb ismeretségre tehetsz szert. Meg sokat mosolyogsz mindig. Mert a lányok nagy része szereti ha egy fiú vidám, ami manapság elég ritka látvány. Tűnj ki a tömegből a csodálatos kisugárzásoddal! Az egyetlen baj veled csupán annyi, hogy nincs önbizalmad! Legyen, mert van mire fel. Abból, amit leírtál nekem az jön le, hogy egy csodálatos, rendkívüli 16 éves fiú vagy! És fogadd meg ennek a 15 éves lánynak a tanácsát! Legyen önbizalmad és légy büszke magadra! Én addig is borzasztóan szurkolok neked! És remélem hasznos lehettem a számodra! :) ;) És, hogy elolvasod ezt a kommentet és talán válaszolsz is rá, mennyire lehettem neked hasznos.
2018. jún. 17. 21:46
 8/9 anonim ***** válasza:
92%

Én is hasonlóan vagyok. Ha gondolod, írj! :)

13/ L

2018. jún. 18. 20:37
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 18 évesen lettem először szerelmes, nem vagy elkésve. Sokszor éreztem hasonlóan, nyugi, teljesen normális :)
2018. jún. 29. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!