Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki van még így, rajtam kívül? A hormonok csinálják, vagy tényleg beleőrültem? 16F
Sziasztok! Először is szeretném megköszönni, hogy elolvassátok ezt.
Másfél éve szakítottam életem első barátnőjével, ő is volt az első lány. Nagyon szerettem, és szinte belebetegedtem, hogy elhagyott és el kellett engednem őt, egy év kellett, hogy elfogadjam és megnyugodjon a szívem.
Egy fél éve kezdtem el magamat helyre tenni és magammal törődni. Egész jól megy a mai napig is, viszont egy dolog bántja a lelkem és szerintem emiatt nem tudok kiegyensúlyozott lenni, önbizalommal teli fiú. Régebben nap mint nap hiányoztak a lányok, és meg kellett tanulnom elfogadni, hogy nincsenek, most legalább ez lecsökkent de nem tűnt el. A sulimban nincsen lány, egy sem, valamint, az ismerőseim is 99/-ban a régi osztálytársaim. Velük meg nem tartom már a kapcsolatot. Egyedül a fiúkra számíthatok már, valamint az apukámra. Viszont nem tudok egy érzést megmagyarázni, hogy miért lehet...Miért van az nálam, hogy azt érzem, hogy hiányzik egy olyan lány az életemből, akivel megoszthatom a napom és akivel lehetek a tanulás után, akit megajándékozhatok és akivel törődhetek. Ez most nagyon hiányzik, és nem tudom elfogadni, hogy nem történhet meg ez. Szerintetek, beleőrültem a magányba, és magamba fordultam, vagy a kamaszkor miatt van ez?
Van még más aki ilyen helyzetben van?
Olyan kellemetlen, hogy a suliban a tanárok azt mondják, hogy most csajozzunk, és most ismerkedjünk. De nem tudok sem bátorságot sem önbizalmat sem kreativitást összeszedni, hogy elmenjek bárhova is. Hobbijaim van, nem egy kettő, viszont pont olyanok, hogy egyiket sem kint a városban csinálom, hanem, a kerten belül :/
Szerintetek, ezen mivel lehetne változtatni, mit tehetnék ellene? Szeretnék javulást, csak nem tudok tenni érte:( És szégyellem magam, hogy ilyen fiú vagyok, de egyszerűen jelenlegi életemben nem megy több.:( 16F
én hasonlóan vagyok
muszáj elengedni és túl tenned magad rajta
nekem is szükségem van ilyen lányra viszont nem hagyhatod, hogy ez a szociális életedre kihasson mert akkor barataid se nagyon lesznek
Ne aggódj! Nekem most van egy lány az életemben, akivel alakulgat a dolog, de én is olyan hiányokat érzek, amiket felsoroltál. A tanárok nem jól mondják. Tehát még csak 16 éves vagy. Én is annyi vagyok. És még vár ránk az egyetem is. Ott is lehet ismerkedni. Arról, hogy beleőrültél szó sincsen. Mindenkinek van egy hullámvölgye. Lesz még alkalmad szerelemre.
Javulás? Milyen irányba szeretnél javulni? Csak hiányérzeted van. Ez természetes, mert kell a szerelem mindenkinek...
Várj türelmesen. Esetleg ha nem tudsz várni, akkor próbál eljárni társasági helyekre barátokkal stb. vagy ilyesmik.
De addig is kitartást!
Én is hasonlóan vagyok. Ha gondolod, írj! :)
13/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!