Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha már nem bírom a munkahelyi...

Ha már nem bírom a munkahelyi stresszt és depressziós vagyok vissza kellene szoknom a gyógyszerekre?

Figyelt kérdés

2022. jan. 28. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
72%

Esetleg munkahely váltás nem jöhet szóba?

Nem vagyok annyira gyógyszer ellenes, szedtem én is egy ideig antidepit, de ahhoz, hogy a helyzet javuljon édes kevés napi 1 pirulát bevenni. Cselekedni is kell, hogy javuljon az eletminoseg.

Nyilván van az a szint is amikor csak a gyógyszer mellett van élhető élete egy embernek, de ha csak enyhe vagy időszakos a depresszió, arra elégnek kellene lennie egy mentalis karbantartásnak(környezet változás, esetleg terápia).

2022. jan. 28. 21:59
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Nekem új gyógyszer segített a munkahelyi konfliktusokat elviselni. Most, hogy jobban vagyok, attól függtlenül elkezdek gondolkozni azon, hogy váltsak.
2022. jan. 29. 00:24
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Én váltottam, mert a vége felé már rosszullétek gyötörtek a folyamatos stressztől. Az orvosom tanácsára /is/ tettem. Megkérdezte, hogy agyvérzést szeretnék e.
2022. jan. 29. 04:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne szokj rá a gyógyszerekre, inkább válts munkahelyet.
2022. febr. 1. 11:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem kellene. A gyógyszer csak még nagyobbat fog lökni rajtad, pláne amennyiben helytelenül alkalmazod.

Milyen munkahelyen dolgozol? Illetve mi bánt legjobban; a sok munka, túlóra, toxikus környezet?

2022. febr. 1. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!