Volt egy depressziós időszakom sok alkohollal és gyógyszerekkel, azóta agyhalott vagyok, mit tegyek? 16/L
Figyelt kérdés
Fél éve volt 2 öngyilkos kísérletem, amikor alkoholt ittam irdatlan mennyiségben, másodszor gyógyszert is vettem be. Nagyon keveset aludtam, alkoholt is fogyasztottam. Illetve szedtem gyógynyövény alapú gyógyszert, ami a hormonokra jó. Amikor bevettem nehezen tudtam gondolkodni, jobb kedvem volt, ezért sokszor túladagoltam. Azóta teljesen túlvagyok ezeken a dolgokon, de úgy érzem képtelen vagyok fókuszálni, megérteni a tananyagot. Van hogy csak bámulok a semmibe, és szó szerint egyik fülemen be, a másikon kimegy amit mondanak. Hiába alszom ki magam tompának érzem a gondolataim. A szövegértésem szörnyű, néha egyszerűen nem értem mit akar kifejezni a másik. Örökre elbutultam? Köszönök minden segítséget.#alkohol #gyógyszer #fáradtság #depresszió #öngyilkosság #nyugtató #altató #szövegértés #alváshiány #elbutulás
2019. nov. 23. 16:46
1/9 anonim válasza:
Nem hiszem. Szerintem még nem jöttél ki teljesen a depresszióból. Annak nemcsak a rossz hangulat a tünete, hanem sokszor a figyelem és a memória problémái is.
Jó lenne, ha foglalkozna veled szakember.
3/9 anonim válasza:
Mindenképpen fordulj pszichológushoz. Sokat fog segíteni. Én jártam, nagyon jót tett.
4/9 anonim válasza:
A helyes táplálkozás és a testmozgás is sokat segít a mentális egészségen. Ha vas hiányod van akkor tompa és fáratt vagy egésznap.
5/9 anonim válasza:
El kellene menned a panasszal pszichiátriára: lehetséges, hogy a depresszió enyhébb szintén megmaradt, amiatt is lehetnek ilyen panaszok. Viszont az alkohol és a drogok is okozhatnak leépülést.
A lényeg, hogy kérj orvosi segítséget, menj el pszichiátriára, mindenképp!!
6/9 anonim válasza:
7/9 anonim válasza:
És hol vannak a szüleid? Aki pedig 16 évesen 2-szer lesz öngyilkos azt kényszer gyógykezelik. Nem valós a sztori.
8/9 anonim válasza:
16 éveset mégcsak negyed annyit sem ihattál, mint én mondjuk. Az, hogy annyit ittál, hogy az agyad elment, előtte sem lehettél sokkal értelmesebb... Ne haragudj. Ne fárasszatok ilyennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!