Miért van az, hogy az iskolában állandóan beszélek, nevetek, az egész osztályt szórakoztatom órán, otthon meg olyan, mintha depressziós lennék?
16/L vagyok és sajnos semmi biztosat nem tudok ennyiből megmondani, de hátha ez egy picit segít.
igaz én inkább csak a szoros baráti körömben vagyok olyan, mint te a suliban, eléggé átérzem a helyzeted. valamiért sokszor az otthoni kommunikáció nekem sem megy túl jól. az, hogy 1-2 havonta nagyon rosszul szoktad magad érezni az nem feltétlen jelent semmi komolyat, de azért jobb ha átgondolod a dolgokat, hogy nincs-e valami komolyabb lelki dolog a háttérben. (legyen szó pl arról, hogy igazából nem érzed azt, hogy tényleg szeretnek vagy akár bármi másról) én személy szerint kétlem, hogy bármi feltűnési viszketegség vagy figyelemhiány lenne a háttérben. az is lehet, hogy szimplán csak annyira lefáradsz az iskolától, hogy ameddigre hazaérsz már csak szimplán nincs semmi erőd.
lehet fura kérdés, de nem szoktad magad sokszor üresnek érezni ? ugyanis az is lehet egy árulkodó jel arra, hogy valami komolyabb van a dologban, mint szimpla szomorúság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!