Lehet hogy depressziós lettem?
23 éves nő vagyok és édesapám üldözési mániás lett, beképzeli hogy a szomszéd rosszindalúan jeleket hagy neki, figyeli, stb. Anyukám meg kb. hisztéria módjára reagálja ezt le, aggódik nem eszik , fogyott, állandóan a negativitás van otthon ha hazamegyek, mikor apam otthon van anyám megjátssza magát szépen bánik vele holott a baj előtt sárkány volt, stb.
Ha meg elmegy akkor állandóan a negativ témak mint a halál, pénztelenség, betegségek, kell ez tudod kinek annyira elegem van már.
Kb két napja sokat sirtam és azóta nehéz szomorúság van rajtam, olyan ami nem múlik csak úgy... nagyon rosszul erzem magam.
És ebbe kell minden este hazamennem.
Mit csinaljak?
Szerintem ez nem depresszió csak szimplán pocsékul érzed magad ebben a helyzetben.
Ha esetleg mégis úgy érzed hogy depis lennél, akkor neten vannak kérdőívek(pl Beck vagy zung) abból kiderul, hogy van-e komolyabb baj-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!