Lamolepbol ti hany mg-mal kezdtetek legeloszor a dokival?
Felirt nekem a doki rogton 200mg lamolepet igy elsore.
Az a max adag kb ha jol tudom.
De nem csak ez, hanem 2x1. Azaz igy full a semmibol 400 mg lamotrigine.
Picit jo erzes, hogy lenne valami ami a depresszios epizodjaimat stabilizalja, de total be vagyok fosva attol a tenytol, hogy 2500 emberbol 1 embernel Steven's johnsons szindroma vagy bornekrozis alakul ki amibe siman bele lehet halni.
Ra is van irva a tajekoztatoba hogy fennall ez a veszely, kulonosen akkor, ha hirtelen nagy mennyiseget visz be az ember a szervezetebe, vagy az adagnoveles tul gyorsan tortenik.
A dokimnak nagyon nagy szaktudasa van, mar kiprobaltunk mindenfele gyogyszert, azokat is kimaxolva (itt is mar fostam egy kicsit hogy mi lesz), de valahogy nem tudom ezt elengedni magamtol, hogy elsore felirt ebbol a gyogyszerbol 200mg-ot.
Annyit mondott hogy a hullamaimat igy kisimitja. Szot nem ejtett a vele jaro halalos es realis kockazatokrol.
Most mi legyen? Ti is 200mg ot szedtetek elsore?

Ez jol hangzik.
Akkor lehet megkene beszelnem a dokival, hogy ezt hogy gondolja most.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!