Egy mentálisan teljesen egészséges embernek hogy lehetne szemléltetni, hogy milyen a nagyon durva klinikai depresszió?
Figyelt kérdés
Most a depresszió nem azon szakaszáról beszélek, mikor valaki érzéketlen, nem örül semminek és nincs kedve semmihez, hanem a nagyon extrém depresszív melyhullamrol, amikor a kietlenség kilátástalanság, magány egy teljesen másik dimenzióba viszi az embert és panikrohamot kap, a földön összegörnyedve fetreng es csak az jár a fejeben hogy legyen már vége. En ebben elek 6 eve. Sem a családom, sem az egészséges emberek, sőt meg maguk az orvosok sem tudjak hogy milyen ez, en sem tudtam 18 éves korom előtt, így teljesen egyedül vagyunk ezzel, ezt csak akkor érthetnék meg, ha megtapasztalhatnak.2022. jan. 24. 05:33
11/25 anonim válasza:
Főleg pl., ha mdmat ssri-vel ssedsz, ami alapvetően veszélyes picit mondjuk, de azt a szar érzést mondjuk pont elveszi.
De felesleges ezen pörögni, csak azt kellene megértened, hogy neked magaddal van dolgod, és nem azzal, hogy más mit gondol a te állapotodról.
12/25 anonim válasza:
De #8 semmi konkrét kiváltó okot nem tudtál írni, csak lepontozni.
13/25 anonim válasza:
Úristen én nagyon megértelek.. lassan 2 hónapja vagyok pontosan ebben az állapotban, leírni sem lehet. 17/L
14/25 anonim válasza:
Előző vagyok. Rengeteget gondolkoztam már azon én is, hogyan lehetne ezt szavakba foglalni de lehetetlen.
15/25 anonim válasza:
Én úgy írnám le (persze ezt más nem úgy fogja értelmezni, csak aki ugyanezt érzi) Mintha kihalt volna minden, az egész világ. (ez a fejemben másképp hangzott) de mintha már nem is élnék, vagy ahogyan te is írtad mintha más dimenzióban lennék.
16/25 anonim válasza:
Egyébként nekem sima depresszióval kezdődött, de nem kértem segítséget és idáig fajult. Az utolsó három válaszoló vagyok
17/25 anonim válasza:
És már több mint 1 éve vagyok depressziós, ez leírhatatlan állapot viszont csak 2 hónapja kezdődött és egyre rosszabb lesz, pánikroham az nekem is volt már többször.
18/25 A kérdező kommentje:
Egyszer vettem be antidepit, es olyan rohamaim voltak hogy soha többet... ráadásul nekem a depresszió melle van szorongasom es szem.zavarom is
2022. jan. 26. 04:38
20/25 anonim válasza:
Akkor ne vegyél be gyógyszert, szenvedj csak tovább, és hibáztasd a környezeted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!