Szerintetek mennyire egèszsèges dolog,ha sűrűn mosok,ès sokat költök a gyermekekre?
42 èves nő vagyok,aki bipoláris zavarral küzd.2017-ben írták rá a papírra ezt a diagnózist.Mikor külön mentem az èlettársamtól a kisebbik gyermek az apukájához került,a nagyobbik velem èlt tavaly augusztusig.Ő fogyatèkkal èl,ès otthonba helyeztem,mert egyre nehezebb volt vele.Rendszeresen látogatom őket,ès költök rájuk.Amelyik otthonban èl neki is szoktam melegítőket,zoknikat stb.vásárolni minimum havonta.Gyümölcsöt,üdítőt azt hetente viszek be.
Hetente többször mosok 2-3 naponta.A szüleim szerint a költsègeim miatt nem fogok soha egyedül lakni,ès nem leszek önálló.Nem olyan règóta van gondnokom,akinek ilyen rèszleteket nem mesèltem mèg el.Állítása szerint nem nehèz sok pènzt elkölteni.Min változtassak?
Mit dolgozol?
Miért mosol ilyen gyakran?
#2, gyakran????
Semmi gyakori nincs ezen. Én is egyedül élek, és ágyneműt, törölközőt, konyharuhákat, ruhát minden héten mosok.
3 hetente még a párnák is hozzájönnek. Ez 4-5 mosási adag hetente.
Ismerd meg a Bibliát! Csodálatos jövőt ígér a Teremtő azoknak, akik elfogadják útmutatását.
Jelenések könyve 21:4."És letöröl szemükről minden könnyet és nem lesz többé halál sem kesergés sem kiáltás sem fájdalom nem lesz többé."
Szívesen küldenék neked egy rövid videót, hogy lásd és erőt meríts belőle.
Azt esetleg megszabad kérdezni, hogy nagyjából mennyit költesz a gyerekeidre havonta? Pusztán emiatt jutott eszembe ez a kérdés:
,,A szüleim szerint a költsègeim miatt nem fogok soha egyedül lakni,ès nem leszek önálló"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!