Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Korona utani depresszio, jart...

Korona utani depresszio, jart mar igy valaki?

Figyelt kérdés

Atestem a koronan ami enyhe lefolyasu volt, letoltottem a karantent es egeszsegesen nekialltam elni az eletem DE

Minden olyan mint egy mokuskerek, mintha minden kiszamithato lenne. Semmi se kot le semmi se szorakoztat, olyan minden csak van.

Probalok ugy allni a dolgokhoz hogy majd visszater az eletkedvem de ugyanakkor felek hogy esetleg csak rosszabb lesz. Egy filmet nem tudok megnezni mert nem kot le. Jart mas is igy? Keressek fel szakembert vagy idovel jobb lesz?

Köszönöm

#depresszió #korona #Korona utan
2022. jan. 22. 18:18
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
96%
Long covid szindróma, már keresik az ellenszerét, világszerte százezrek jártak így (többek között én is) és nem csak depressziós, hanem szorongásos és egyéb idegrendszeri tünetek is maradhatnak vissza, a legújabb kutatások szerint a koronavírus bejut az agyba is sejtszinten, ott meg azért át tud rendezni jó pár dolgot... Szerintem érdemes felkeresni egy szakembert, mert magától nem hiszem, hogy jobb lesz és elmúlik, ellenben elmélyülhet, erősödhet.
2022. jan. 22. 18:22
 2/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a valaszod.

Nalad hogy alakult?

2022. jan. 22. 18:24
 3/18 anonim ***** válasza:
95%
Én eléggé megszívtam, nagyon erős szorongásos tünetek jelentkeztek, aztán végül a pszichiátriai gondozóban kötöttem ki. Ambulánsan kezelnek több fajta gyógyszerrel azóta is, most már azért kezdek kijönni belőle szerencsére (kop-kop).
2022. jan. 22. 18:26
 4/18 A kérdező kommentje:

Hat ez nem hangzik jol. Nagyon sajnalom. Es nalad hogy kezdodott? Lehetseges hogy ez romlani fog? Elegge ketsegbe vagyok esve, raadasul kulfoldon elek es ugy erzem hogy nem anyanyelvu orvosnak el se tudnam mondani.

Amugy be vagy oltva ha megkerdezhetem?

2022. jan. 22. 18:30
 5/18 anonim ***** válasza:
Nem mert nem foglalkozok vele
2022. jan. 22. 18:42
 6/18 anonim ***** válasza:
90%
Szia, én is így jártam, 1 éven át küzdöttem vele míg gyógyszeres terápiára nem szorultam. 2 hónapja szedem, kicsit mintha jobb lenne de ha súlyos szerintem magától nem múlik el, jobb ha minél előbb keresel egy szakembert. Ha előbb elkezditek a terápiát, akkor kevesebb időt vesztegetsz el vele:). Sajnos az orvosok is azt mondják, hogy főleg most a covid alatt rengetegen keresik fel őket ilyen panaszokkal.
2022. jan. 22. 18:44
 7/18 anonim ***** válasza:
Én azt hittem csak egy erősebb megfázás, világ életemben sportoltam, egészségesen kajáltam és még fiatal vagyok, szóval fitten tartom magam. Aztán kiderült, hogy az az erősebb megfázás volt a covid és egyik napról a másikra alakult ki. Este lefeküdtem, reggel felkeltem, mentem volna dolgozni és éreztem, hogy valami nagyon nem okés. Amikor én elkaptam még nem volt lehetőség oltásra, azóta 3 Pfizerrel be vagyok oltva, illetve még influenza ellen is (azt minden évben szoktam).
2022. jan. 22. 18:45
 8/18 anonim ***** válasza:
91%
1es, 3as, 7es vagyok. Igen, ez így van ahogy a 6os írja. Az orvosom is mondta, hogy bőven nem én vagyok az egyedüli, tele vannak a pszichiátirai gondozók sajnos hasonló betegekkel.
2022. jan. 22. 18:48
 9/18 anonim ***** válasza:
90%
Én is így jártam. Egyelőre csak szorongásoldót írtak fel nekem, és kéthetente pszichológushoz járok. Kicsit javult, de közel sem tökéletes a helyzet.
2022. jan. 22. 18:54
 10/18 A kérdező kommentje:
Van olyan akinek sikerult visszanyerni a regi eletetkedvet?
2022. jan. 22. 18:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!