Mikor van az a pont amikor vége?Ti éreztetek már ilyet?
Figyelt kérdés
10 éve tartó zuhanásom lelkileg nem akar végetérni, nincs kimozdulás a pozitiv irányba, nincs változás és még remény is egyre kevesebb, miközben az élet meg elhalad mellettem...nem akarom már csinálni, fel akarom adni, csak ez a kevés remény ami bennemvan az nem engedi. De eljön az a pont is mikor az is elfogy, ugye?2022. jan. 19. 18:18
11/11 anonim válasza:
10 vagyok, nekem is volt egy hosszú sötét alagút az életemben. 14-30 éves koromig. Akkor az öngyilkosság szélére kerültem. 30 évesen értettem meg a hit mibenlétét, és Isten természetét. Ez segített felállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!