Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mikor van az a pont amikor...

Mikor van az a pont amikor vége?Ti éreztetek már ilyet?

Figyelt kérdés
10 éve tartó zuhanásom lelkileg nem akar végetérni, nincs kimozdulás a pozitiv irányba, nincs változás és még remény is egyre kevesebb, miközben az élet meg elhalad mellettem...nem akarom már csinálni, fel akarom adni, csak ez a kevés remény ami bennemvan az nem engedi. De eljön az a pont is mikor az is elfogy, ugye?
2022. jan. 19. 18:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem eljön. Persze függ attól, hogy mi váltja ki ezt az állapotot, van-e valami alapbetegséged?
2022. jan. 19. 18:19
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
Mert mitől zuhansz 10 éve, amiből nem tudtál kilépni?
2022. jan. 19. 18:22
 3/11 A kérdező kommentje:
Alapvetőleg van, de nem az miatt kerültem lelkileg ilyen állpotba, viszont most mégis köze van az alapbetegségnek is hozzá, hogy még mélyebbre zuhantam.
2022. jan. 19. 18:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Bizony eljön.
2022. jan. 19. 18:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Iskolai bántalmazással és kiközösítéssel kezdődött évekig, lett belőle egy bipoláris személyiségzavar meg mellé még más mentális problémák. 0 barátom van, teljesen magányos vagyok, gyülölöm magam, undorom magamtól, utálom magam, semmit nem szeretek saját magamban és természetesen elsem tudom hinni hogy mások tudnak engem szeretni. És akkor most még a betegségem miatt a remény is kezd szertefoszlani.
2022. jan. 19. 18:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Hogy egyszer mjd jobblesz stb..hagyjuk inkabb nem akarok sirankozni.
2022. jan. 19. 18:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"gyülölöm magam, undorom magamtól, utálom magam, semmit nem szeretek saját magamban és természetesen elsem tudom hinni hogy mások tudnak engem szeretni."

Most mondanám azt, hogy mire jó, ha utálod magad, de valszeg az elme állapotod miatt nem fognád fel. Én még más embereket sem utálok, mert azzal is magamnak ártok. Mindig is így voltam vele, ha xar vagyok hát az vagyok. Valaki majd így is szeretni fog.

Másrészt nincs tökélete ember, és mindenkinél van rosszabb is. Nálad is.

De ha ez nem jut el a tudatodig, pszichoterápián voltál már?

2022. jan. 19. 18:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Pszichologusnal voltam, ott kibeszéltem magam, két napig jobban voltam, aztán minden folytódott ugyanott.
2022. jan. 19. 18:32
 9/11 anonim ***** válasza:
42%
A pszichológust rendszeresen fel kell keresni, heti, 2 heti, vagy havi rendszerességgel.
2022. jan. 19. 18:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Szellemi megoldás van rá, hatékony hozzáállást kialakítani az élethez. Keressél világképet, kutass a vallások, életszemléletek között. Találd meg, mi az ebben az életedben, amire szabadságod van, amiben nem vagy lekorlátozva, amiben fejlődhetnél magadhoz képest.
2022. jan. 20. 10:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!