Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudok tanulni, nagyon...

Nem tudok tanulni, nagyon ideges vagyok és feszült, nem bírom. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Az iskolában nagyon rosszak a jegyeim. Középsulis vagyok. Rengeteget szorongtam idegeskedtem máson, de most jön az, hogy lassan megbukok. Nem tudok tanulnu mert itthon ordibálnak és ordibálnak. Nem hallom a gondolataim. Kis házban élünk. Nem bírom. tegnap is mondta a tanár, hogy tanuljak mára, de sok volt az anyag az mentette volna a bukásom. És nem tudtam, olyan ideges voltam, hogy sírtam, pedig már egy ideje nem sírtamy nem is tudok. A szivem úgy dobogott azt hittem meghalok. Én ezt nem fogom bírni, ebbe fogok belehalni. Régen voltak hajlamaim rossz dolgok felé. Erre meg jön ez. Olyan gyenge vaygyok, hogy reggel a buszon nem tudok megkapaszkodni egy kanyarnál. Nem tudok aludni az ideg meg a feszültség miatt. Álmos vagyok mindig akármennyit alszok. A vérnyomásom állandóan magas. Bocsi a hibákért, de jelenleg most is mikor ezt írom felrobbanok.

2022. jan. 18. 18:16
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
Könyvtárba nem bírsz bemenni?
2022. jan. 18. 18:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg nagyszülőkhöz elmenni délutáninként?
2022. jan. 18. 18:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Ezt a szégyenérzetem gátolja. Az emberek szemébe sem tudok nézni. A falumban nincs könyvtár. Az iskolaiban meg vannak emberek.
2022. jan. 18. 18:23
 4/9 A kérdező kommentje:
Nincsenek már nagyszüleim.
2022. jan. 18. 18:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Így télen az udvarra sem tudok kimenni
2022. jan. 18. 18:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Szégyenérzet vs bukás.

Te döntesz.

2022. jan. 18. 18:26
 7/9 A kérdező kommentje:
14:30 körül végzek. 13:00kor bezár a könyvtár annyi idő alatt nem is tudnék tanulni
2022. jan. 18. 18:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Füldugó, fülhallgató?
2022. jan. 18. 18:34
 9/9 anonim válasza:
76%
Keress barátokat, akivel együtt tanultok. A nyilvános helyen való tanuláshoz szokni kell. Szoktasd magad, gyakorolj! Beszélgess el egy pszichológussal, segít az önfejlesztésben, a mindennapokkal való megkűzdésben! Ezek nem egy nap alatt fognak megváltozni!
2022. jan. 18. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!