Egész álmom alatt hallucinálok, miután felkelek hangokat hallok, olyan zenéket amiket évek óta nem hallottam, megszólalnak bennem?
Rémálmodom, hogy kilazul az összes fogam, odaállok a tükör elé, ömlik a vér a számból és még csak ki sem tudom köpni őket, le kell nyelnem mindet, fuldoklom a vértől és a fogaimtól, hányni sem tudok, majd felriadok arra hogy nem kapok levegőt.
Másik rémálom: hogy megvakulok. Élve eltemetés. Fekszem, eltemetve, fulladozom a földtől, ilyesmik.
Amikor reggel felkelek, megnyugszom, és zene szól a fejemben. Tudom, hogy nem valós, de odaképzelem még a legidegesítőbb zenét is, majd abbamarad és sípol a jobb fülem. Megiszok 2-3 deci vizet és egész nap a hatása alatt vagyok az álmaimnak.
Legutóbb éjjel azt álmodtam, hogy valaki menekült előlem, én futottam utána, és ahogy közeledtem felé, megállt, de háttal volt továbbra is. Hátulról átöleltem, és ahogy megfordult közben, le volt szakadva az arca. Részleteket nem mondok...
Ezzel mit lehet kezdeni? Kiskorom óta van ez, és egyre durvább, szinte mindennapos.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!