Szorongás, kényszeres gondolatok. Valaki tapasztalt hasonlót?
Több, mint egy év telt el a pszichiátriai kezelésem óta. Akkor egy hónapig voltam bent, kevert szorongásos depressziót, pánikbetegséget és kényszerbetegséget diagnosztizáltak. Volt egy időszak, amikor tünet mentes voltam, de az elmúlt egy-két hónapban visszatértek a gondolatok, sőt, újjabbak is vannak.
Mostanában a leggyakoribb, hogy bántani fogom magamat, vagy másokat. Félek, hogy rosszat teszek, pedig nem akarok. Soha nem gondoltam ilyenekre. Csak szeretném, ha vége lenne. Ezek olyan gondolatok, amikről a családomnak sem merek beszélni. Úgy érzem muszáj elmondanom ezeket valakinek.
Tapasztalt valaki hasonlót?
Előre is köszönöm a válaszokat!
17/L
Mit kaptál a gondolatokra ?
Szeded most is rendszeresen ?
A sportolás mindenképp hasznos, természetes kedély javító. Az új élmények, kalandok, ingerek is sokat tudnak használni, persze ez már bonyolultabb - főleg, ha valaki szorongós, pánik beteg. Minden esetre érdemes minél több, minél érdekesebb dologgal lekötni a figyelmedet.
Na meg kérj segítséget szakembertől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!