Kenyszeres agresszív gondolatok mitől?
Alapjában nagyon érzékeny, pánikbeteg,hipochonder vagyok.
25 éves van 2 kislányom az életem értelmei.
Párommal kulon élünk ,nagyobb gondjaink nincsenek,igaz o nem sokat segít de nem.is varom el tőle.
Viszont 1 hete szörnyen vagyok .
Kenyszeres gondolatok gyötörte.
Amiket nem tudok egyszerűen kihesegetni a fejemből .gyomorgorcsom van faj a hasam nem.eszek es fogyok.
Ha nem látnak sírok.a leghosszabb az h kislányom halálát kivanom vagy h megütném stb .Es ilyenek jonnek pont azt akit a világon legjobban szeretek
Es kozben kenyszeresen vagy nem rúdon miert tobbszor fogok meg valamit es számolom 4 ig .
Lelkiismeret furdalasom van mar ha kislanyomra nezek hogy hogy.lehetek ilyen hogy ezeket a.gondolatokat nem tudom elhesegetni
A kimerulesen meg se lepődnék mert tényleg szinte soha nem tudok pihenni.
2 pici lanyom van
3 eves es 10 hónapos.
Mindig veluk vagyok ,viszont lelkiismeret furdalqsom van ezektől a gondolqtoktol.
Olvastam hogy ez esetleg kenyszer betegseg is lehet ?
Egyes fajtája😪
Igen, ez kényszerbetegség. Ne haragudj magadra az ilyen gondolatok miatt, ez tényleg egy Betegség!
Jelentkezz be a pszichiáterhez mindenképp, de leggyorsabb, ha előbb a háziorvoshoz mész! Minél előbb kellene bejutnod, mert nagyon nagy stresszel jár ez az állapot.:(
Köszönöm.Akkor ez valószínűleg biztos az ?amióta elojott gyomorgorcsom van .Enni nem tudok.Sirok.
Ez kezelhető?
Mar bejelentettem magan pszichiáterhez 😪
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!