Szerintetek ez mitől van? Nem akarok tovább így élni
Figyelt kérdés
minden tavaly kezdodott.rosszul ereztem magamat mindenhol folyton sirtam neha persze voltak enyhe napok is. majd ezekhez hozzaadodtak a ketelyek es a felelem attol, hogy elveszithetek valakit(azt tudni kell rolam, hogy akit megkedvelek ahhoz tulsagosan ragaszkodom)szoval ezeken a nehez napokon a barataim cserben hagytak de volt valaki aki kedves volt hozzam es elmondtam mi bant....teljesen megvaltozott es mindent visszamondott pedig teljesen megbiztam benne. ez csak rontott a helyzetemen. Ma mar a rossz kedvhez tarsult az is, hogy naponta merem a sullyom es azt, hogy mennyi kalória volt abban amit megettem ha 1000 felé megy kiakadom es akkor ha ha pár dekával többet mutat a mérleg. egyszer olyan ideges lettemm hogy belekarcoltam a combomba fat szot a tollammal. egyszeer meg tavaly a taborban pedig hirtelen raamjott egy olyan felelem erzet amot meg sohase ereztem.....olyan volt mintha panik rohamom lenne amikor meg elkaptak az egesz testemet elfogta a remeges ott azt monstak napszura de ezt ketlem.... .elgondolkoztam az öngyilkosságon de úgyérzem nem tudom megtenni viszont az életkedvem van amikor a minuszokat verdesi. segitséget nem merek kerni, nem akarom elmondani ezeket a szuleimnek mert nem akarom oket bantani az orvoshoz meg azert nem akarok elmenni mert felek kinevetne szerintek ez mitol van? 16 L2010. szept. 8. 16:05
1/9 anonim válasza:
Szerintem igenis keress fel egy pszichológust,hidd el nem nevetne ki.Neki ez a szakmája,nem azért csinálja,h. kinevesse az embereket,hanem azért,h.segítsen nekik!De a szüleiddel is beszélj mindenképp.Őket sem bántani fogod azzal,ha elmondod nekik a gondjaid!És ha beszélsz valakinek ezekről a dolgokról,lehet te is megkönnyebbülsz és megnyugszol!
2/9 anonim válasza:
Ez mind azért van, mert nincsenek sikerélményeid. Először is meg kellene szeretned magadat, elfogadni olyannak amilyen vagy. Nem tudom miért fontos a mai lányoknak, hogy úgy nézzenek ki, mint a sztárok, akiket világítással állítanak be és photoshopoznak. Akkora butaság. Másik, hogy találnod kellene olyan elfoglaltságot, ami örömet és sikert okoz. Pl.: Tanulj főzni kínai kajákat vagy kezdj festeni képeket, gobleinezz, vagy próbáld ki a futva fotózást vagy íratkozz be egy virágkötő tanfolyamra de van még ezer dolog amivel lekötheted magad és jól fogod tőle érezni magad. Ha jól fogod érezni magad, akkor megszűnik a bizonytalanság, nem fogsz tapadni másokra, mert saját magaddal is jól érzed magad! És akkor fogsz találni igazi barátokat is.
3/9 anonim válasza:
Menj le a háziorvoshoz, sürgősen, nem fog kinevetni!!! A szüleidet pedig azzal bántod, ha nem vagy velük őszinte.
4/9 anonim válasza:
Szerintem meg beszéld meg valakivel a problémáidat. Abban meg biztos lehetsz, hogy az orvos nem fog kinevetni. Az öngyilkosság akkor sem megoldás, ha maga az élet fáj.
5/9 A kérdező kommentje:
főzni és sütni imádok. nyáron egész végig azt csináltam és ameddig főztem vagy sütöttem addig nem is volt rosszkedvem aztán ahogy abbahagytam minden újra kezdődött
2010. szept. 8. 16:21
7/9 anonim válasza:
Ha lehet azért ne kezdjünk már el analizálni 15 sorból...
A pszichiáter sem abból dolgozik kizárólag, amit mondanak neki, hanem figyeli a test reakcióit, az arckifejezéseket, érzelmi változásokat. Mert a szavak hazudhatnak, a tettek igazabbak.
8/9 anniebianca válasza:
Ajaj... amikor 16 voltam, nekem is hiába mondták, hogy segítséget kell kérni, illetve hogy a szüleimnek el kell mondani, és segítenek, ez azért 16 évesen nem ilyen egyszerű. De így visszagondolva 14 év távlatából, bizony ezzel tettem volna én is a legjobbat, ha segítséget kérek.
9/9 anonim válasza:
Nagyjából hasonló cipőbe járunk engem is kibeszéltek,
a hátam mögött a barátaim sőt még a saját családtagjaim
is kiszoktak.
Légy kemény állj a sarkadra és higyjél egy jobb jövőben,
találj valami elfoglaltságot ahol levezheted a feszkót.
Én a mozgást javaslom.
Bármilyet.
Keress fel egy therapeutát.
Ki fognak írni nagy valószínűséggel egy hangulatjavítót.
De ez a gyógyszer csak tüneteidet enyhíti a problémáidat
neked kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!