Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez mitől van? Nem...

Szerintetek ez mitől van? Nem akarok tovább így élni

Figyelt kérdés
minden tavaly kezdodott.rosszul ereztem magamat mindenhol folyton sirtam neha persze voltak enyhe napok is. majd ezekhez hozzaadodtak a ketelyek es a felelem attol, hogy elveszithetek valakit(azt tudni kell rolam, hogy akit megkedvelek ahhoz tulsagosan ragaszkodom)szoval ezeken a nehez napokon a barataim cserben hagytak de volt valaki aki kedves volt hozzam es elmondtam mi bant....teljesen megvaltozott es mindent visszamondott pedig teljesen megbiztam benne. ez csak rontott a helyzetemen. Ma mar a rossz kedvhez tarsult az is, hogy naponta merem a sullyom es azt, hogy mennyi kalória volt abban amit megettem ha 1000 felé megy kiakadom es akkor ha ha pár dekával többet mutat a mérleg. egyszer olyan ideges lettemm hogy belekarcoltam a combomba fat szot a tollammal. egyszeer meg tavaly a taborban pedig hirtelen raamjott egy olyan felelem erzet amot meg sohase ereztem.....olyan volt mintha panik rohamom lenne amikor meg elkaptak az egesz testemet elfogta a remeges ott azt monstak napszura de ezt ketlem.... .elgondolkoztam az öngyilkosságon de úgyérzem nem tudom megtenni viszont az életkedvem van amikor a minuszokat verdesi. segitséget nem merek kerni, nem akarom elmondani ezeket a szuleimnek mert nem akarom oket bantani az orvoshoz meg azert nem akarok elmenni mert felek kinevetne szerintek ez mitol van? 16 L
2010. szept. 8. 16:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis keress fel egy pszichológust,hidd el nem nevetne ki.Neki ez a szakmája,nem azért csinálja,h. kinevesse az embereket,hanem azért,h.segítsen nekik!De a szüleiddel is beszélj mindenképp.Őket sem bántani fogod azzal,ha elmondod nekik a gondjaid!És ha beszélsz valakinek ezekről a dolgokról,lehet te is megkönnyebbülsz és megnyugszol!
2010. szept. 8. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez mind azért van, mert nincsenek sikerélményeid. Először is meg kellene szeretned magadat, elfogadni olyannak amilyen vagy. Nem tudom miért fontos a mai lányoknak, hogy úgy nézzenek ki, mint a sztárok, akiket világítással állítanak be és photoshopoznak. Akkora butaság. Másik, hogy találnod kellene olyan elfoglaltságot, ami örömet és sikert okoz. Pl.: Tanulj főzni kínai kajákat vagy kezdj festeni képeket, gobleinezz, vagy próbáld ki a futva fotózást vagy íratkozz be egy virágkötő tanfolyamra de van még ezer dolog amivel lekötheted magad és jól fogod tőle érezni magad. Ha jól fogod érezni magad, akkor megszűnik a bizonytalanság, nem fogsz tapadni másokra, mert saját magaddal is jól érzed magad! És akkor fogsz találni igazi barátokat is.
2010. szept. 8. 16:18
 3/9 anonim ***** válasza:
Menj le a háziorvoshoz, sürgősen, nem fog kinevetni!!! A szüleidet pedig azzal bántod, ha nem vagy velük őszinte.
2010. szept. 8. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg beszéld meg valakivel a problémáidat. Abban meg biztos lehetsz, hogy az orvos nem fog kinevetni. Az öngyilkosság akkor sem megoldás, ha maga az élet fáj.
2010. szept. 8. 16:20
 5/9 A kérdező kommentje:
főzni és sütni imádok. nyáron egész végig azt csináltam és ameddig főztem vagy sütöttem addig nem is volt rosszkedvem aztán ahogy abbahagytam minden újra kezdődött
2010. szept. 8. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Borderline személyiség zavar?
2010. szept. 10. 15:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha lehet azért ne kezdjünk már el analizálni 15 sorból...

A pszichiáter sem abból dolgozik kizárólag, amit mondanak neki, hanem figyeli a test reakcióit, az arckifejezéseket, érzelmi változásokat. Mert a szavak hazudhatnak, a tettek igazabbak.

2010. szept. 10. 15:51
 8/9 anniebianca válasza:
Ajaj... amikor 16 voltam, nekem is hiába mondták, hogy segítséget kell kérni, illetve hogy a szüleimnek el kell mondani, és segítenek, ez azért 16 évesen nem ilyen egyszerű. De így visszagondolva 14 év távlatából, bizony ezzel tettem volna én is a legjobbat, ha segítséget kérek.
2010. szept. 14. 12:02
 9/9 anonim válasza:

Nagyjából hasonló cipőbe járunk engem is kibeszéltek,

a hátam mögött a barátaim sőt még a saját családtagjaim

is kiszoktak.

Légy kemény állj a sarkadra és higyjél egy jobb jövőben,

találj valami elfoglaltságot ahol levezheted a feszkót.

Én a mozgást javaslom.

Bármilyet.

Keress fel egy therapeutát.

Ki fognak írni nagy valószínűséggel egy hangulatjavítót.

De ez a gyógyszer csak tüneteidet enyhíti a problémáidat

neked kell megoldani.

2010. nov. 4. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!