Van annak a szorongásnak vmi neve, amikor egy felnőtt ember nem tud egyedül aludni éjszaka?
Figyelt kérdés
Nekem ez van már lassan 15 éve. Idáig megoldottam úgy, ahogy (családtagoknál, barátoknál alvás ill. ők jöttek át). Később már a gyerekek nagyobbak lettek és ők is biztonságot nyújtottak. De most már még nagyobbak és sokszor nincsenek itthon ill. hát nyilván előbb-utóbb elköltöznek. Hogyan lehetne ezt megoldani? :( Rengeteget gondolkoztam rajta. (Jártam terápiára, voltam Tündérhegyen direkt emiatt.) Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy össze kellene költözni valakivel, de a modern világban már nem jellemző, hogy családtagok vagy barátok összeköltöznének.2022. jan. 7. 13:53
21/23 A kérdező kommentje:
20
Neked már semmit. :)
2022. jan. 8. 14:08
22/23 anonim válasza:
Fogadj örökbe engem! Szobatiszta, jól szituált, csendes, jo hallgatóság vagyok, igazi főnyeremény! Megvan minden oltásom, nem vedlek. Sajnos elég sokat eszem, igénylem a szeretetet, törődést, de ha napokra magamra hagynak nem bontom le a lakást és el tudom látni magam!
23/23 A kérdező kommentje:
22
Nagyon szívesen. Gyere minél hamarabb! Ha sokat eszel, az gond lehet, de majd kitalálunk vmit.
2022. jan. 8. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!