Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van annak a szorongásnak vmi...

Van annak a szorongásnak vmi neve, amikor egy felnőtt ember nem tud egyedül aludni éjszaka?

Figyelt kérdés
Nekem ez van már lassan 15 éve. Idáig megoldottam úgy, ahogy (családtagoknál, barátoknál alvás ill. ők jöttek át). Később már a gyerekek nagyobbak lettek és ők is biztonságot nyújtottak. De most már még nagyobbak és sokszor nincsenek itthon ill. hát nyilván előbb-utóbb elköltöznek. Hogyan lehetne ezt megoldani? :( Rengeteget gondolkoztam rajta. (Jártam terápiára, voltam Tündérhegyen direkt emiatt.) Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy össze kellene költözni valakivel, de a modern világban már nem jellemző, hogy családtagok vagy barátok összeköltöznének.

2022. jan. 7. 13:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon jó ötlet. :) És mégis, hogy találjak olyat, aki nekem is tetszik, én is tetszem neki, jó is a szex és mindig itt alszik? Lehet, hogy fejvadászt kellene megbíznom a feladattal, hogy egy ilyen embert találjon nekem.
2022. jan. 7. 15:22
 12/23 anonim ***** válasza:
90%

Nem rögtön a hegyet kell látni! Kövenként érdemes elhordani úgyis.

Naszóval

Szexshopba vegyél egy húszcentis sokfunkcióst. Az ár tükrözi a minőséget, ne filléreskedj. Ha bejön ez a vonal lehet úgy "kiüt" reggelig, hogy a halk zúgás és a vekkercsörgés között kiesik minden, nincs szorongás.

Ha ez nem jön be akkor február körül felhívod a fejvadászt :-D vagy Valentin napra megleped magad egy biorobottal a Tinderről.

2022. jan. 7. 15:34
 13/23 A kérdező kommentje:

Igazából nekem tökéletesen megfelelne egy lakótárs is. Vagy co-housing.

[link]

2022. jan. 7. 15:50
 14/23 anonim ***** válasza:
42%
Amindenit! Ha jól értem bevállaltál gyerekejet úgy, hogy erzelmileg még te magad is az voltál, hiszen egyedül nem tudsz elaludni felnőtt korodra sem. Ez beteges tényleg. Nem voltál elkényesztetve, es nem igenyelted hogy mindig valak8 veled foglalkozzon?
2022. jan. 7. 15:57
 15/23 A kérdező kommentje:

Több nehéz dolog történt velem gyerekkoromban. (Akár traumának is nevezhető dolgok.)

Amikor a gyerekeket vállaltam, még nem volt ez a problémám.

2022. jan. 7. 16:37
 16/23 anonim ***** válasza:
Akkor kiskorodban el tudtál aludni egyedül? Tiniként is?
2022. jan. 7. 17:19
 17/23 A kérdező kommentje:
Igen.
2022. jan. 7. 17:32
 18/23 anonim ***** válasza:
37%
Akkor nem gyerekkori trauma! Egyszerűen félsz egyedül lenni mert érzelmileg önállótlan vagy.
2022. jan. 7. 17:35
 19/23 A kérdező kommentje:
Szerintem én nem is mondtam olyat, hogy gyerekkori trauma. Én azt mondtam, hogy voltak gyerekkoromban traumáim (mint sokaknak). Az egyik ilyen trauma az elhagyással volt kapcsolatban. Aztán ez nyilván sok éven át szunnyadt és aztán előjött.
2022. jan. 8. 13:43
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
18-as vagyok. Döntsd el hogy mit akarsz mondanil!
2022. jan. 8. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!