Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet tartós nehézlégzésem...

Lehet tartós nehézlégzésem csak pszichés okokból?

Figyelt kérdés
Tavasz óta nehézlégzésem van. Van hogy pár napig vagy hétig jobb aztán megint nehezebben kapok levegőt. Volt már 5 vérvételem (nagylabor, pajzsmirigy, légúti allergia, étel allergia, tumor markerek). Voltam pulmonológusnál, ott volt légzésfunkciós vizsgálat utána pedig voltam tüdőszűrésen. Voltam kardiológusnál is, volt szív uh meg EKG. A vérnyomásom és a véroxigénem rendszeresen ellenőrzöm. Eddig minden vizsgálat negatív lett. A háziorvosom azt mondta hogy ez pszichés probléma lesz. Pánikrohamról már hallottam, de akkor a nehézlégzés roham szerűen jön, nálam meg ugye tartósan fennáll.

2022. jan. 6. 13:15
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Persze, a pánikbetegség sem csak rohamokból áll, hanem gyakran jár hipochondriával is, szóval beképzelsz magadnak betegségeket és érzed is a tüneteit pedig nincs is semmi szervi bajod.
2022. jan. 6. 13:18
 2/3 anonim ***** válasza:
75%
Persze nekem is van néha lefekvés előtt van hogy akkorákat dobban a szívem de pszichésen mert voltam ekg-n volt rajtam 24 órás mérő de semmi nem volt.
2022. jan. 6. 22:07
 3/3 anonim válasza:
Szia! Hogy vagy azóta?
2024. jan. 23. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!