Ilyen jellegű nehézlégzés/légszomj lehet komolyabb betegség miatt vagy inkább pszichés?
Úgy érzem, hogy folyamatosan sóhajtoznom kell, de nem mindig sikerül nagylevegőt vennem. Asitas kényszerem is van ilyenkor, ha sikerül asitanom az segít, de 1-1 nagy legvetel vagy asitas után csak olyan fél percig erzem azt, hogy jobb, utana megint veszem a nagy levegőket. Régebben nagyon ritkán elofordult ilyen, de most már rendszeresen elojon pár napra, leginkább esténként. Legtobb helyen azt olvastam hogy psziches. Valóban sokat stresszelek és ez más testi tünetekben is megnyilvanul. Meg ha elfeledkezek róla akkor nem erzem, hogy barmi probléma lenne a legzesemmel. Talán ezért is jelentkezik este mert akkor van időm figyelni magamra.
20/L
Olvastam, hogy szivbetegseg is lehet a háttérben. Elég hipochonder is vagyok. Ha rutin alkalmassági vizsgálat során készült EKG, mellkas röntgen, labor az elég, hogy kizarjon komolyabb bajokat?
Gyenge is vagyok állandóan, gyomorideg, reflux, ilyesmi panaszaim vannak. Ez lehet esetleg mind stressz miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!