Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kényszerbetegek, életveszélyes...

Kényszerbetegek, életveszélyes ez már rámnézve? SOS

Figyelt kérdés
Sajnos súlyos kényszerbeteg vagyok, kórházban is voltam már, napi 9 gyógyszert szedek, depresszióm van, ami szintén súlyos, bár ebből kezdek kilábalni, jó a kedvem, dalolgatok, mosolygok, de már 2 hete ellenállhatalan vágyam van az önkárosításra, ma egész nap fejben a búcsúlevelemet írogatom, közben vidáman főzök, majd jön a kép, hogy ugrálok, felvágott erekkel és mint a hiéna vihogok, egyre erősebb, kényszerbetegek, segytsetek, félek:(
2010. szept. 8. 11:46
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Igen, azt kiderítettük, hogy ért stressz hatás ( 2 halál, szakítás ) de valószínű hajlamom van rá. Nagyon utálatos egy betegség. Én így nyugtatom magam: kényszerbetegség ÁLLAPOT
2010. szept. 8. 12:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Gondolatok...,ilyen szőrnyű gondolatok nekem is néha megfordulnak a fejemben főleg mikor elkeseredett vagyok:(A harmadikon lakunk és van hogy azon gondolkozom,hogy lekéne ugrani az erkélyről a mélybe... Mondjuk ilyenkor elég sz@r kedvem van,de sztem ez nem betegség!És nálad sem az kérdező..,,egyszerűen élénk a fantáziád,gondolkodásod!
2010. szept. 8. 12:21
 13/20 anonim ***** válasza:
És nincs kedved kineziológushoz elmenni,nem ilyen pszchiomókusokhoz?
2010. szept. 8. 12:23
 14/20 A kérdező kommentje:
Most foglalkozik velem egy jó doki, meglátjuk mi lesz belőle.
2010. szept. 8. 12:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Értem..,akkor jobbulást és szebb gondolatokat!!!;)
2010. szept. 8. 12:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem akkor voltak kényszergondolataim, mikor pszichiátriai gyógyszereket szedtem.
2010. szept. 8. 15:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonlítasz a testvérem esetére, írtam is itt ezen az oldalon róla, ő is pánikkal kezdte, aztán úgy teletömték gyógyszerekkel, hogy végül borderline, skizofrén, kényszerbeteg lett és a zártosztályon kötött ki. Úgy látom nálad is "használtak" a "gyógyszerek". A testvéremnek sikerült barátnőt találnia, letette a gyógyszereket és teljesen jól van , sőt pánikja sincs..(ami az alap"betegsége" volt). nem mondom, hogy tedd le a gyógyszereket, de szerintem gondolkozz el rajta, hogy mióta szeded azóta jobb-e vagy rosszabb...

Jobbulást kívánok!

2010. szept. 8. 15:54
 18/20 anonim ***** válasza:
elsőnek írtam, még azt szeretném én is leírni, hogy az antidepresszánsok, nyugtatók nagyon rossz hatással voltak rám is. először is az kell, hogy nagyon akarj meggyógyulni, minden fejben dől el. én nem akartam a gyógyszert, mert nagy gyógyszer ellenes vagyok, de sajna olyan sok rohamom volt, h nem volt más választásom. de amint azt mondta doki, h fokozatosan abba leget hagyni, abba hagytam, aztán mikor már egy szemet sem szedtem, akkor jöttek a megvonási tünetek, hát mit mondjak ritka szarul voltam. de azt mondtam, h inkább ez, és többet nem leszek pánik beteg és nem veszek be egy szem nyugtatót sem, mert ez egy ördögi kör. nagyon erősnek kell lenned, de sikerülni fog. az orvosoddal beszélj, hogy ha nem muszáj ne szedj 9 gyógyszert. egyik gyógyszer vonzza a másikat, szerintem:( mielőbbi gyógyulást, és kitartást, ne hagyd magad legyőzni erős vagy.
2010. szept. 9. 15:42
 19/20 anonim ***** válasza:
Én is rurrrvára kényszeres vagyok, meg paranoid, meg depressziós, de én azért tudom irányítani, nem vagyok társadalomra veszélyes, nem kell elszeparálni zártosztályra. Csak annyi, hogy a saját életemet zabálja fel, kizár a boldogságból, örök magány és tökéletesség hajkurászás. De te eléggé problémás leszel én úgy látom. Nekem még sosem kellettek gyógyszerek, anélkül is életképes vagyok. Az a baj,hogyha ilyen mások felé irányuló agresszív gondolatok vannak teljesen OK NÉLKÜl! az bizony komoly probléma. Én a helyedben sűrgősen bevonulnék valami elmegyógyító intézetbe egy kisidőre kivonni magadat a forgalomból, mert ennek nem lesz jó vége. Aztán meg majd felzabáll a lelkiismeret furdalás,hogy hogy tehettél ilyen szörnyűséget, mikor nem is akartad. Ez a nem beszámítható állapot, nem vagy büntetendő, de ettől még rossz amit tennél.
2012. júl. 8. 02:45
 20/20 anonim ***** válasza:
Régi kérdés, de hogy vagy? Szívesen segítek a kényszereidben, ha gondolod. Jobbulást!
2019. szept. 18. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!