Vannak itt kényszerbetegek?
Figyelt kérdés
súlyos kényszeres gondolataim vannak és kényszercselekvő vagyok, 1 hűnapot töltöttem emiatt kórházban, szívesen adnék tanácsot, de fogadnék is.2010. jún. 17. 13:37
1/21 anonim válasza:
Nem tom milyen a kényszerbetegség,de ha azt annak lehet venni,h én az utcán minden rohadt feliratot elolvasok,ráadásul kétszer,akkor már tudom.
2/21 anonim válasza:
én szorngással küzdök,plusz szocfóbia,pánikbetegég,halálfélelem.
Te mire gondolsz?
3/21 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, ez kényszerbetegség valószínűleg, érdemes lenne felkeresni egy orvost. Én nagyon beteg lettem, gyilkossággal kapcsolatos kényszereim voltak, féltem, h ártok a szeretteimnek és magamnak is, aztán féltem, mi van, ha pedofil vagyok, majd leszbikus, és maga az ördög. plussz ellenőrzési kényszercselekvés, pánik roham tört rám, majd depresszió, szeretnék segíteni embereknek
2010. jún. 17. 17:22
4/21 anonim válasza:
Nekem segíts légyszi!!! Kb ugyanazok vannak nekem is, mint neked.:(
5/21 A kérdező kommentje:
szorongással , kínzó gondolatokkal teli napjaid vannak? Nekem már másodperceim voltak, menj el a házidokihoz és kérj az ideggondozóba egy beutalót, fog adni. ott ezeket mondd el, és vagy felír gyógyszert vagy beutal a pszichiátriára. Én fevarin gyógyszert szedek, sokat segít, de terápiára is kell járni. 16 kilót fogytam 3 hónap alatt, depressziós lettem, ne halogasd, mindent bebeszéltem magamnak, h nem szeretem a párom, meg fogom ölni a gyerekem, ha lesz, le kell szúrnom a szeretteimet, erős, agresszív énidegen akár szexuális gondolataim is vannak. keress rá, kényszeres gondolatok
2010. jún. 17. 17:58
7/21 anonim válasza:
Nálam nem ennyire komoly a dolog.
Ugye sosem jutottál a tettlegességig? Nekem sokkal könnyebb, mióta tudom, h ez a betegségem, és tudom ésszel, h ezek "csak" kényszergondolatok, de néha bevillan, h mi van ha 1x mégis megteszem.
Ugye te sem tetted meg?
8/21 A kérdező kommentje:
nem, nem teszi meg a beteg soha, de sokszor csábít. azért nem teszi meg, mert énidegen gondolatok, ezt így fejezik ki a neten
2010. jún. 18. 08:10
9/21 anonim válasza:
Már nagyon sokat olvastam én is. Bizonyos időszakokban majdnem teljesen tiszta vagyok, de vmikor nagyon rámjön. Pánikrohamom meg ilyesmi még nem volt, annyira még nem gátol a mindennapi életemben, még tudom kontrollálni... Gyógyszert nem akarok szedni, de lehet, h megpróbálok egy pszichológussal viselkedésterápiát.
10/21 A kérdező kommentje:
Észre sem vettem és elhatalmasodott rajtam, mert elég sok probléma volt és nem tudtam megkülönböztetni a valós gondokat a kényszeres gondolatoktól
2010. jún. 18. 18:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!