Időszakos depressziómvan?
Figyelt kérdés
Sziasztok 18 éves srác vagyok és körülbelül középsuli eleje óta úgyérzem hogy teljesen másvagyok mint a többiek elősszőr azthittem hogy antiszociális vagyok nagyon szenvedtem az első kettő évben középsuliban a mainapig nemérzem jól magam és úgyérzem sose változik viszont úgyvettem észre hogy vannak olyan időszakok amikor meg jólérzem magam és normálisan tudok viselkedni másokkal( sajnos egyre ritkábban ) viszont vannak olyan időszakjaim amikor emberhez nemtudok szólni mindig azon gondolkodok mitgondolnak rólam a többiek és gyakran már úgygondolom hogy nincs értelme ezt folytatni és inkább elkéne engednem az egészet, nemtudom mitcsináljak egyedül érzem magam és elfáradtam. . elnézést a helyesírási hibákmiatt útközben írtam és egy napja nemaludtam.. illetve nemakarom magam sajnáltatni 5. éve hogy ígyérzem magam menekülni akarok ebből.2022. jan. 6. 00:20
1/2 anonim válasza:
először is aludd ki magad. fejlődő szervezet még több alvást igényel, az idegrendszered majd meghálálja. sokan ezt érzik a te korodban, de idősek is átélhetik ezt. teljesen normális, hogy nem vagyunk állandóan boldogok, az élet nem egy egyenes vonal, inkább mint egy hullámvasút sokszor. először is magadat kellene jobban megismerned, előtted gondolom a továbbtanulás, mindenen stresszeltek ilyenkor. és a felnőtté válás is egy rémisztő dolog elsőre. mindenképpen ülj le magaddal, vegyél elő egy füzetet írd bele miket szeretnél elérni mondjuk egy év alatt. valami olyan hobbit keress ami által új embereket, hasonló érdeklődésűeket találsz és tudsz velük kapcsolódni. de meg kell tanulnod jól érezned magad egyedül is. ez nem depresszió. simán túl vagy terhelve. social detoxot is tarthatsz kezdésnek, ha mondjuk megnézed a képernyő idődet akkor rájössz mennyi felesleges dologra pazarlod az idődet. az idő az egyetlen dolog ami nem pótolható. szóval kezdésnek rakd rendbe a napi rutinodat, mozogj naponta, két naponta, már ettől jobb kedved lesz, étkezz normálisan és igyál vizet és pihenj eleget. kezdésnek ezt mondanám, ha annyira szeretnél akkor a helyi pszichológushoz kérj időpontot.
2/2 anonim válasza:
Szia! Szintén ez vagyok énis, napról napra gyomorideggel megyek be suliba és én igazából visszahúzódóbb vagyok szóval olyan vagyok ott mint egy szellem, de nem is akarok velük beszélni jobb is hogy nem tudnak rólam semmit egyből kibeszélnének legalább így nincs mit max annyit hogy csendes lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!