Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem tudom, visszatérhetett a...

Nem tudom, visszatérhetett a depresszióm?

Figyelt kérdés

Már korábban tettem föl egy kérdést miatta, de csak olyan válaszokat kaptam, hogy “a covid miatt van” szóval hátha ez normális szemekre talál.

Több évig voltam depressziós, csonkítottam is magamat, öngyilkos hajlamaim voltak, ezek kb. egy másfél éve múltak el, de pár hónapja elkezdtem magam alatt érezni magamat, rossz volt a hangulatom, semmi sem vidított fel, már az étkezésem és az alvásom is összezavarodott. Mára ez ott áll, hogy néha úgy kelek fel, legyen este legyen reggel, hogy sokkal jobb lenne meghalnom, hiszen azért élek, hogy tanuljak,dolgozzak,gyarapítsam a földet aztán meghaljak. Nincs semmilyen oka annak, hogy életben legyek. Újra bántani akarom magam amit teljes mértékben vissza tudok még fogni, de már a párom felé sem tudok nagyobb érdeklődést mutatni, mintha már az érzéseim is apadnának, mindenki felé. Fogalmam sincs amiatt van-e mert vissza esem vagy más oka van, egyáltalán normális-e. Rémálmaim vannak, rendszeresen, legtöbbször fel is kelek rájuk. Teljesen változó tartalmúak, de elegek ahhoz, hogy zilálva keljek fel.

2021. szept. 5. 23:44
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Biztos, hogy nem normális ez a dolog....

Sokszor érzem magam én is mostanában érdekesen.. szerintem flatline, depresszió féle, de olyan idióta sosem lennék, hogy kárt tegyek magamban, mert tudom, hogy majd elmúlik.

Csinálj magaddal valamit, szedd össze magad. Érezd magad hasznosnak.

És ne legyél ilyen gyenge, mert az borzasztóan szánalmas.

2021. szept. 6. 00:06
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
#1 Ezzel a valasszal, csak rontasz a helyzeten, es konkretan lejjebb huzod a kerdezot. A depresszio nem egyenlo a rossz kedvvel/ rossz idoszak miatti szomorkodassal. Ez egy borzaszto beszukult erzes, amibol nem talalod a kiutat. Ne idiotazd meg szanalmasozd mar le. Ha egyszer neked lenne valami problemad, es meg jobban beledrugnanak az neked hogy esne? Szerintem erdemes lenne kerdezo felkeresned egy pszichologust/pszichiatert, mert az onbantalmazas mar egy nagyon rossz dolog. Hidd el ertekes vagy, es ki fogsz maszni ebbol. Az hogy most minden is rossz az nem jelenti, hogy egyszer nem lesz jobb. Okkal vagy itt, es hiaba a depresszio kioli beloled a szeretet erzest, attol meg hidd el hogy szereted a parodat (tapasztalat). Csak a szorongas a depresszio a stressz nem hagy ezeknek az erzeseknek teret, es megremiszt, elkeseriti az embert. En tenyleg azt tudnam javasolni, hogy tarts ki beszeld meg paroddal, barataiddal, szuleiddel, kollegakkal amit csak tudsz add ki kicsit magadbol, es fordulj orvoshoz, es ezt nem kell szegyellned :) Jobbulast kivanok, es hidd el menni fog! En drukkolok neked, es vigyazz magadra kerlek.
2021. szept. 6. 02:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!