Nem tudom, visszatérhetett a depresszióm?
Már korábban tettem föl egy kérdést miatta, de csak olyan válaszokat kaptam, hogy “a covid miatt van” szóval hátha ez normális szemekre talál.
Több évig voltam depressziós, csonkítottam is magamat, öngyilkos hajlamaim voltak, ezek kb. egy másfél éve múltak el, de pár hónapja elkezdtem magam alatt érezni magamat, rossz volt a hangulatom, semmi sem vidított fel, már az étkezésem és az alvásom is összezavarodott. Mára ez ott áll, hogy néha úgy kelek fel, legyen este legyen reggel, hogy sokkal jobb lenne meghalnom, hiszen azért élek, hogy tanuljak,dolgozzak,gyarapítsam a földet aztán meghaljak. Nincs semmilyen oka annak, hogy életben legyek. Újra bántani akarom magam amit teljes mértékben vissza tudok még fogni, de már a párom felé sem tudok nagyobb érdeklődést mutatni, mintha már az érzéseim is apadnának, mindenki felé. Fogalmam sincs amiatt van-e mert vissza esem vagy más oka van, egyáltalán normális-e. Rémálmaim vannak, rendszeresen, legtöbbször fel is kelek rájuk. Teljesen változó tartalmúak, de elegek ahhoz, hogy zilálva keljek fel.
Biztos, hogy nem normális ez a dolog....
Sokszor érzem magam én is mostanában érdekesen.. szerintem flatline, depresszió féle, de olyan idióta sosem lennék, hogy kárt tegyek magamban, mert tudom, hogy majd elmúlik.
Csinálj magaddal valamit, szedd össze magad. Érezd magad hasznosnak.
És ne legyél ilyen gyenge, mert az borzasztóan szánalmas.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!