Mit értünk skizofrén állapoton?
Úgy értem, mik a tünetei, miben nyilvánul meg leggyakrabban ez a betegség? Hogyan viselkednek azok az emberek, akik ebben a betegségben szenvednek? Azt tudom, hogy tudathasadásos elmezavar a jelentése, de mit is értünk ezen?
Szerencsére nem áll hozzám közel téma, csak érdekel.
Köszönöm előre is.
Skizofrénia,vagy kettéhasadt elme.Több válfaja is van.Vanak pozitív (!) tünetei is.Minden 100 ember közül egy skizofrén.
-megszűnik számára a külvilág
-hallucinációi,képzetei vannak
-hallucináción értendő hallási (oylan hangot hall,amit más nem),szaglási,illetve vizuális hallucináció (olyan embert lát,akit más nem,ez az egyik legsúlyosabb tünete)
-agresszív viselkedés
-széteső beszéd,gondolkodási zavar
-paranoia
-viselkedészavar(nevetgélés,magában beszélés)..stb.
Vírusfertőzás is válthat ki skizofréniát.Gyógyszert kell szedni rá.
az én nagybátyám is az sajnos.
ő halucinált érgebben hogy őt kamerával figyelik, meg látta a meghalt apukáját ülni az ágyon, azt állítja hogy volt egy kislánya aki leukémiában meghalt az anyja meg felakasztotta magát a hír hallatán, és egyszer elis tünt 3 napraa kocsival nem tudta senki se h hol van és mikor hazajött azt állította h a temetőben volt a lányánál.. meg nekem is mondta hogy majd elvisz a sírhoz, meg ilyenek
öngyilkos is akart már lenni
az apuját egyszer majdnem megölte mármint megakarta ölni, mert mindig veszekedtek
azt állította h AIDS-es pedig nemm
ilyenek.. meg van h rájön és nemszól semit csak ül maga elé és nemtudom.. kikapcsol beszélhetsz hozzá nem reagál
:(
Szervezett zaklatás a neve.
DEW fegyverek,vagy V2K katonai fegyver.
Ebbe bele tartozik az Mk Ultra projekt is. Ami egy kisgyerekeken alkalmazott trauma alapú programozás. A skizofrének nem véletlenül traumatizáltak és hasadt személyiséggel rendelkeznek. Ez a szervezett zaklatás egyik része. Sőt ezzel kezdik.
Persze és egy közembert miért zaklatnának szervezetten ?
Persze ilyen van de ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!